سرآشپز
نام غذا: کباب چنجه
مواد لازم: فیله گوسفند ۸۰۰ گرم، پیاز ۳ عدد، فلفل دلمه ای ۲ عدد، کره آب شده یک چهارم پیمانه، آب لیمو ۲ قاشق سوپ خوری، زنجبیل ۱ قاشق چای خوری، پودر میخک یک دوم قاشق چای خوری، پودر تخم گشنیز ۱ قاشق سوپ خوری، نمک و فلفل به مقدار لازم، سیخ چوبی به تعداد لازم
طرز تهیه: ابتدا گوشت را در اندازه های ۴ در۴ سانتی متر خرد می کنیم. ۲ عدد از پیازها را ریز رنده کرده و آب آن را می گیریم. سپس آب پیاز را با پودر میخک، زنجبیل، گشنیز و فلفل مخلوط کرده و گوشت ها را در آن می ریزیم. به مدت ۴ الی ۲۴ ساعت در یخچال قرار می دهیم. پس از آن گوشت ها را از سس خارج کرده و به آب لیمو آغشته می کنیم. فلفل دلمه ای ها و پیاز را به صورت مکعب های ۴ سانتی متری خرد می کنیم. بعد به ترتیب فلفل دلمه ای، گوشت و پیاز را به سیخ کشیده و روی کباب پز قرار می دهیم. حین پخت روی کباب ها کره می زنیم و در آخر نمک می زنیم. کباب چنجه را همراه پلو و گوجه فرنگی کباب شده سرو می کنیم.
* می توانیم از فیله یا راسته گوسفند یا گوساله استفاده کنیم.
* سیخ های چوبی را یک روز در آب خیس می کنیم تا هنگام پخت نسوزند.
الناز اشراقی