سرآشپز

نام غذا: کباب گوجه

مواد لازم: گوشت چرخ کرده، گوجه فرنگی، پیاز، فلفل قرمز، نمک و فلفل

طرز تهیه: ابتدا پیاز و فلفل قرمز را ریز خرد می کنیم. سپس پیاز، فلفل قرمز، نمک و فلفل را به گوشت افزوده و خوب ورز می دهیم تا حالت چسبندگی پیدا کند. روی گوجه فرنگی ها برش هایی به فاصله ۲ الی ۳ سانتیمتری می دهیم طوری که از هم جدا نشود. بعد از مایه گوشت به اندازه گردو برداشته و به صورت دایره های مسطح کوچک در آورده و لابه لای گوجه فرنگی قرار می دهیم. کباب گوجه ها را در یک تابه کم عمق چیده و آب روغن و کمی نمک می ریزیم. روی حرارت ملایم به مدت ۴۰ دقیقه می پزیم.

الناز اشراقی

دکمه بازگشت به بالا