ساخت بیمارستان ۳۰۰ تخت خوابی در خاوران منتفی است /بیمارستان ۲۹ بهمن بازسازی می‌شود

مدیر درمان تامین اجتماعی استان آذربایجان شرقی گفت: متاسفانه بعد از گذشت 14 سال استعلامی که سال گذشته از استانداری داشتیم اعلام کرده اند دولت موظف به اهدای زمین بیمارستان نیست و از طرفی سازمان مسکن و شهرسازی نتوانست محل بیمارستان را تامین کند و عملا در محل شهرک خاوران بیمارستانی احداث نخواهد شد.

به گزارش ارک خبر،”یونس دباغ صادقی پور” صبح امروز دوشنبه ۲۰ تیر در نشست خبری بمناسبت هفته تامین اجتماعی گفت: امسال بدلیل مصادف با عید قربان هفته تامین اجتماعی از ۲۰ تیر ماه شروع شده است؛ امسال ۲۰ تا ۲۶ تیر هفته تامین اجتماعی نام گذاری شده است و این هفته را به کارفرمایان، شرکای سازمان، بیمه شدگان و مستمری بگیران تبریک عرض می کنم.
وی ادامه داد: سازمان تامین اجتماعی بزرگترین سازمان بیمه ای کشور و نقش به سزایی دارد؛ امنیت اجتماعی یکی از مولفه های مهم این سازمان است. وی افزود: قریب به ۶۰۰ مورد در سطح کشور واحد بیمه ای و درمانی و نزدیک هزار اداره کارگزاری در سطح کشور داریم که نشان از ضریب نفوذ در جامعه دارد.
صادقی پور با تاکید بر اینکه ۵۳ درصد جمعیت استان تحت پوشش خدمات سازمان است، گفت: نزدیک به ۲۰۰ شرکت تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی قرار دارد.
وی خبر داد: بیش از دو میلیون نفر در استان تحت پوشش بیمه سازمان تامین اجتماعی هستند. وی توضیح داد: هفت هزار و ۳۰ نفر بیمه شده و ندو هزارو یکصد فر مستمر بگیر در استان داریم، در سراسر استان ۲۸ شعبه داریم که ۶ مورد آن در تبریز است.
وی با اشاره به آمار معوقات استانی گفت: میزان مطالبات معوق استانی یک هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان است و متاسفانه از جمله استان هایی هستیم که در رتبه سوم قرار داریم.
مدیر کل تامین اجتماعی استان با اشاره به اعتراض مستمری بگیران در روز های گذشته، گفت: از تیر ۱۳۹۹ تجمعات در روز های یکشنبه در اداره کل انجام می‌شد و اولین هفته ای که بنده معارفه شدم با مستمری بگیرانی که تجمع کرده بودند جلسه گذاشتیم.
وی اضافه کرد: عمده بحث مستمری‌بگیران بحث همسان سازی است و می‌خواهند همسان سازی بصورت کامل اجرا شود که این موضوع را در سطح ملی پیگیر هستیم.
“سید حسن سیدی” مدیر درمان تامین اجتماعی استان آذربایجان شرقی در ادامه این نشست با اشاره به وضعیت درمان تامین اجتماعی در استان، گفت: دو بیمارستان در بخش درمان مستقیم داریم؛ بیمارستان ۲۹ بهمن و بیمارستان عالی نسب که جمعا ۳۴۵ تخت فعال دارند.
وی ادامه داد: سه درمانگاه تخصصی و عمومی بنام های زعفرانیه، مختاری، ممی زاده و ۱۲ درمانگاه شبانه روزی در سطح استان داریم. سیدی گفت: متوسط اقامت تخت ها و اشغال تخت ها در استان ۳٫۸ درصد بوده است.
وی افزود: در سال گذشته ۱۶۸ هزار مورد خدمات دندانپزشکی داشتیم، دستگاه سنجش تراکم استخوان در بیمارستان عالی نسب از دستگاه های جدیدی است که در بیمارستان سازمان تامین اجتماعی نصب شده.
سیدی به موفق بودن سیاست نسخه نویسی الکترونیکی اشاره کرد و افزود: ۹۸٫۵ درصد نسخه نویسی در استان بصورت الکترونیکی انجام می شود. وی ادامه داد: در سال ۱۴۰۰ آمار بیماران خاص یک هزار و ۵۳۹ مورد بود که جمع هزینه درمان آنها به مبلغ ۱۰۱ میلیارد تومان بوده است.
وی در پایان در رابطه با آخرین وضعیت بیمارستان ۳۰۰ تخت خوابی تامین اجتماعی در شهرک خاوران گفت: در سال ۸۷ طی مصوبه ای که هیئت دولت برای احداث بیمارستان ۳۰۰ تخت خوابی تصویب کرده بود متاسفانه بعد از گذشت ۱۴ سال استعلامی که سال گذشته از استانداری داشتیم اعلام کرده اند دولت موظف به اهدای زمین بیمارستان نیست و از طرفی سازمان مسکن و شهرسازی نتوانست محل بیمارستان را تامین کند و عملا در محل شهرک خاوران بیمارستانی احداث نخواهد شد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: قرار است در محل بیمارستان ۲۹ بهمن این بیمارستان را احداث کنیم، لازم به ذکر است که بیمارستان فعلی ۲۹ بهمن به لحاظ کارشناسی قابل استفاده و ادامه نیست.
انتهای پیام/

دکمه بازگشت به بالا