سرآشپز
نام غذا: سوپ سیر اسپانیایی
مواد لازم: سیریک بوته، روغن زیتون تصفیه نشده ۴ قاشق غذا خوری، آب گوشت ۴ پیمانه، فلفل دلمه ای خرد شده ۴ قاشق غذا خوری، تخم مرغ ۴ عدد، جعفری ساطور شده ۲ قاشق غذا خوری، پودر زیره سبز یک دوم قاشق چای خوری، نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه: ابتدا فر را روی ۲۲۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا گرم شود. پوست سیرها را گرفته و می شوریم. زمانی که سیرها کاملا خشک شدند در روغن داغ سرخ می کنیم. سیرها که طلایی شدند بر می داریم و در همان روغن نان ها را سرخ می کنیم تا کاملا برشته شوند. سپس ۱ قاشق غذا خوری فلفل دلمه ای را سرخ کرده و باقی فلفل دلمه ای، آب گوشت، پودر زیره، نمک و فلفل را می ریزیم. سیرهای سرخ شده را له کرده و به مواد اضافه می کنیم. بعد از ۲۰ دقیقه سوپ آماده است.
نان های برشته را خرد کرده و در کاسه های سوپ می ریزیم. بعد سوپ را روی آن ریخته ودر هر کدام یک عدد تخم مرغ می شکنیم. سپس کاسه ها را حدود ۸ دقیقه در فر قرار می دهیم تا تخم مرغ ها ببندند. سوپ را از فر خارج کرده و با جعفری تزیین می کنیم. بلافاصله سرو می کنیم.
* اگر نان تست بیات باشد نتیجه بهتری می گیریم.
الناز اشراقی