سرآشپز

نام غذا: شامی قارچ

مواد لازم: قارچ ۳۰۰ گرم، پیاز ۱ عدد، تخم مرغ ۲ عدد، آرد نخودچی ۱۵۰ گرم، زرد چوبه و جوش شیرین به مقدار لازم، نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا قارچ ها را چرخ کرده و پیاز را رنده می کنیم. قارچ، پیاز، تخم مرغ، آرد نخود چی، زرد چوبه، جوش شیرین، نمک و فلفل را با هم کاملا مخلوط می کنیم. سپس از مایه مقداری برداشته کف دست پهن کرده و در روغن داغ سرخ می کنیم. شامی ها را در ظرف مورد نظر چیده و با گوجه فرنگی و خیار شور تزیین می کنیم.

الناز اشراقی

دکمه بازگشت به بالا