سرآشپز
نام غذا: خورشت آلو مرغ
مواد لازم: مرغ یک و نیم کیلو، لپه ۱۰۰ گرم، آلو بخارا ۴۰۰گرم، پیاز ۱ عدد، زعفران یک دوم قاشق چای خوری، نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه: ابتدا لپه را از قبل خیس می کنیم. آلوها را در آب ولرم خیس می کنیم. پیاز را خرد کرده و تفت می دهیم. سپس مرغ را به آن اضافه کرده و سرخ می کنیم. بعد لپه، نمک و فلفل را افزوده و تفت می دهیم تا ازحالت خامی در بیاید. زعفران و آلو را همراه آب به مواد اضافه کرده و حرارت را کم می کنیم تا کاملا پخته و جا بیفتد. خورشت را در ظرف مورد نظر ریخته و همراه برنج سرو می کنیم.
* آلوها درمقدار آبی که برای خورشت لازم داریم خیس می کنیم تا آب مزه دار شود.
* می توانیم بسته به ذائقه کمی شکر اضافه کنیم.
الناز اشراقی