بار اصلی طرح مردمی سازی یارانه ها بر دوش بخش کشاورزی است
رئیس سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی با بیان اینکه بار اصلی اجرای طرح مردمی سازی و توزیع عادلانه یارانه ها بر دوش بخش کشاورزی، به خصوص مرغداران و دامپروران است، گفت: سرمایه در گردش مورد نیاز در حوزه دام و طیور پس از اجرای این طرح چهار برابر شد.
به گزارش ارک خبر،اکبر فتحی در دومین جلسه شورای منطقه سه حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان جهاد کشاورزی با حضور سرپرست معاونت فرهنگی و آموزشی حوزه نمایندگی ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی، اظهار کرد: مردمی سازی و توزیع عادلانه یارانه ها اقدامی مثبت از طرف دولت است.
وی افزود: تولیدکنندگان ما در عرصه دام و طیور سختی زیادی در اجرای این طرح متحمل شدند اما با فداکاری و ایثار به تولید خود ادامه دادند تا امنیت غذایی کشور آسیبی نبیند و باید از آنها قدردانی کرد.
وی ادامه داد: با هماهنگی و تعامل با بانک کشاورزی، بازه زمانی دریافت وام سرمایه در گردش را که پیش از این ۶ ماه بود، به یک هفته کاهش دادیم و در سراسر کشور ۱۲هزار میلیارد تومان به مرغداران و دامپروران پرداخت شد که سهم آذربایجان شرقی ۶۰۰ میلیارد تومان بود و هنوز نیز به درخواست های تسهیلاتی رسیدگی می شود و پرداخت ها ادامه دارد.
رئیس سازمان جهادکشاورزی استان آذربایجان شرقی خرید مازاد تولید دامپروران و مرغداران را اقدام دیگر دولت در این خصوص دانست و خاطرنشان کرد: کاهش تقاضا به دلیل افزایش قیمت ها، باعث شد تولیدکنندگان نتوانند همه محصول خود را به فروش برسانند که برای حل این مشکل، شرکت پشتیبانی دام و سازمان تعاون روستایی مکلف شدند مازاد محصولات تولیدکنندگان را خریداری کند که در این راستا سه هزار و ۵۰۰ تن مرغ گرم از مرغداران خریداری شده و به صورت مرغ منجمد نگهداری می شود.
فتحی نقش حوزه نمایندگی ولی فقیه در فرهنگ سازی و تبیین جامعه را بی بدیل دانست و ضمن تشکر از همکاری مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی، گفت: در اجرای این طرح توجیه مردم و تولیدکنندگان یک ضرورت بود و هنوز نیز لازم است تا مرغداران متقاعد شوند تا جوجه ریزی را افزایش دهند.
وی با اشاره به اینکه در حوزه دامداران به دلیل وجود صنایع لبنی مشکلی از بابت تقاضا وجود ندارد، اما در حوزه مرغداری ها برخی مسائل باید رفع شود، گفت: در شهریور ماه تقاضا در بازار مرغ افزایش محسوسی پیدا کرده است که این مساله نیز می تواند مرغداران را به جوجه ریزی ترغیب کند.
رئیس سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی با اشاره به تفویض ریاست کمیته سلامت اداری به مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در جهاد کشاورزی گفت: در طرح شهید رجایی، کمیته سلامت با توجه به شاخص هایی که دارد، سلمت اداری سازمان های مختلف را بررسی و نتیجه را اعلام می کند که خوشبختانه با اقداماتی که در این کمیته انجام شده است سازمان جهاد کشاورزی استان برای ۴ سال پیاپی به عنوان دستگاه اجرایی برتر استان انتخاب شده است.
وی افزایش ۲۰۰درصدی خرید گندم نسبت به سال گذشته به رغم کاهش بارندگی و افزایش دما را یک اتفاق ویژه دانست و گفت: تعیین قیمت خرید تضمینی مناسب، کاهش قیمت کود فسفاته که در تغذیه نباتی موثر می باشد، اجرای طرح جهش تولید در دیمزارها با همکاری ستاد اجرائی فرمان حضرت امام(ره) از جمله اقداماتی است که باعث شد عملکرد ما در سال جاری در حوزه گندم فوق العاده باشد.
وی میزان افزایش تولید گندم نسبت به سال گذشته را ۳۰۰ درصد اعلام کرد و ادامه داد: بقیه مطالبات گندمکاران که حدود ۲هزار میلیارد تومان است در چند روز آتی پرداخت می شود.
فتحی اجرای کشاورزی قراردادی را یکی دیگر از اقدامات سازنده دولت سیزدهم دانست و خاطرنشان کرد: تامین نهاده ها دغدغه همیشگی کشاورزان ما بود که در این طرح رفع می شود.
وی اظهار کرد: در این طرح کشاورزان نهاده ها را دریافت و محصول خود را بیمه می کنند و پس از برداشت محصول و فروش آن، هزینه این خدمات را پرداخت می کنند.
انتهای پیام/