سرآشپز

نام غذا: سوپ سیب زمینی با مرغ

مواد لازم: سیب زمینی بزرگ ۵ عدد، سینه مرغ ۱ عدد، پنیر چدار ۱ فنجان، خامه یک و نیم پیمانه، شیر ۳ پیمانه، آرد سیب زمینی ۲ قاشق سوپ خوری، نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا سیب زمینی ها را پخته و له می کنیم. مرغ را پخته و ریش ریش می کنیم. آرد را در قابلمه ریخته و کمی تفت می دهیم. سپس شیر را کم کم ریخته و هم می زنیم تا یکنواخت شود. بعد از به جوش آمدن حرارت را کم می کنیم تا به آرامی بجوشد و غلیظ شود. پس از ۱۵ دقیقه سیب زمینی، نمک و فلفل را اضافه کرده و خوب هم می زنیم تا یکدست شود. بعد از ۱۵ دقیقه از روی حرارت برداشته و پنیر چدار و خامه را می ریزیم. سوپ را در ظرف مورد نظر ریخته ومرغ را روی آن می ریزیم. سوپ را با سبزیجات دلخواه تزیین کرده و سرو می کنیم.

الناز اشراقی

دکمه بازگشت به بالا