تولید موتورسازان تراکتورسازی ایران ۲ برابر شد
مدیرعامل گروه صنعتی تراکتورسازی ایران گفت: طی ۲ سال گذشته تولید روزانه موتور در شرکت موتورسازان تراکتورسازی از ۸۰ دستگاه به رقم بیش از ۱۶۷ افزایش یافته و ۲ برابر شده است.
به گزارش ارک خبر،« مصطفی وحیدزاده » روز یکشنبه در آیین تودیع و معارفه مدیرعامل موتورسازان این گروه صنعتی افزود: طی ۲ سال گذشته استراتژی توسعه محصول، افزایش تولید و ارتقاء محصول در برنامه گروه تراکتورسازان قرار گرفته و این هدف گذاری نیز با همکاری و همراهی تک تک کارکنان شاغل در این مجموعه از کف کارخانه تا مدیران و حتی یک مکانیک نمایندگی در دورترین نقاط ایران اسلامی محقق شده است.
وی با اشاره به سفره رنگین محصولات گروه صنعتی تراکتورسازی که از محصولات نهایی تراکتور تا انواع خودروهای تجاری، ادوات و قطعات را شامل می شود اظهار کرد: بیش از یکهزار قطعه سازی در کل کشور چرخهایشان با تولید محصولات تراکتورسازی می چرخد .
وحید زاده با اشاره به اینکه امسال بیش از ۱۰ میلیون تن گندم توسط کشاورزان به دولت تحویل داده شده است، گفت: تراکتورسازی و کارکنان آن در رسیدن به این هدف نقش اساسی را داشتند که اگر تراکتورسازی و تلاش کارکنان آن نبود این رقم حتی به ۲ هزار تن هم نمی رسد.
این فعال حوزه صنعت کشور خاطرنشان کرد: در این کشور و یا حتی در کل دنیا نمی توان کسی و یا بخشی را به عنوان مصداقی برای عدم وابستگی به کشاورزی آورد و کشاورزی موفق نیز در سایه ماشین آلات کشاورزی که نمود اصلی و بارز آن تراکتور است محقق می شود.
در پایان این مراسم از خدمات چندین ساله مطلب زاده در گروه صنعتی تراکتورسازی ایران قداردانی و «یوسف دادگر نوبریان » به عنوان مدیرعامل جدید شرکت موتورسازان تراکتورسازی ایران معرفی شد.
شرکت موتورسازان تراکتورسازی ایران به عنوان بزرگترین تولید کننده موتورهای دیزلی کشور با در اختیار داشتن امکانات و تجهیزات لازم در ساخت انواع موتورهای سه ، چهار و ۶ سیلندر با کاربردهای مختلف کشاورزی، خودرویی، صنعتی، ماشین آلات راه سازیر فعالیت کرده و تامین کننده بخش اعظم نیاز واحدهای صنعتی کشور به نیروی محرکه است.
تراکتورسازی ایران هم اکنون با ۱۲ شرکت اقماری که هشت شرکت در تبریز، ۲ شرکت در خارج از آذربایجان شرقی و ۲ شرکت در بیرون از مرزهای ایران اسلامی، بزرگترین تولید کننده ماشین آلات کشاورزی و تراکتور از ۳۵ تا ۱۵۰ اسب بخار در کشور میباشد که در حال حاضر ۹۹ درصد نیاز کشاورزان کشور به تراکتور را تأمین و بالغ بر ۴۱ میلیون دلار ارز آوری طی سال گذشته از محل صادرات انواع تراکتور، موتور و قطعات ریخته برای کشور داشته است.