احصا ظرفیتهای سرمایهگذاری مناطق دهگانه/ تشدید تقابل با سازههای غیرمجاز و جمعآوری متکدیان
شهردار تبریز ضمن اشاره به اجرای دقیق برنامه های مدون رویداد بین المللی سرمایه گذاری تبریز گفت: احصا ظرفیت های سرمایه گذاری به تفکیک مناطق دهگانه، دستیابی به الگوی علمی و کاربردی برای تهیه بسته های سرمایه گذاری را تسهیل و تسریع می کند.
به گزارش ارک خبر،یعقوب هوشیار در جلسه مدیران شهرداری تبریز با اشاره به برگزاری همایش بین المللی سرمایه گذاری در اواخر اردیبهشت ماه سال آینده افزود: ضرورت دارد مناطق دهگانه با توجه به ظرفیت های موجود منطقه در کمترین زمان بسته های پیشنهادی خود را به سرمایه گذاران ارائه کنند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود بر اهمیت توسعه متوازن و پایدار شهری و ضرورت تشدید تقابل با سازه های غیر مجاز و جمع آوری متکدیان تاکید کرد و گفت: شهرداری های مناطق دهگانه باید با ورود به فازهای تقنینی و تقویت همکاری های بین بخشی جلوگیری از این پدیده های شهری را تشدید کنند.
هوشیار ادامه داد: برقراری مکاتبات اداری شهرداری های مناطق با شرکت های خدمات رسان دولتی مانند آب و فاضلاب، برق، گاز و مخابرات همزمان با صدور مجوز پروانه های ساختمانی منجر به ارائه آگاهانه خدمات شرکت های خدمات رسان دولتی و همچنین تسهیل روند قانونی و اجرای احکام تخریب سازه های بدون مجوز توسط شهرداری می شود.
وی در این جلسه خواستار تسریع روند اجرای احکام تخریب ساخت و ساز های کلان غیر مجاز در سطح شهر از سوی معاونت خدمات شهری، مناطق دهگانه و اداره کل حقوقی شهرداری تبریز شد.
شهردار تبریز همچنین به جمع آوری متکدیان متجاهر اشاره کرد و گفت: تبریز برند شهر بدون گدا را بر دوش می کشد و با ورود متکدیان از سایر استانها و کشورهای همسایه این برند به مخاطره افتاده است و لازم است معاونتهای خدمات شهری متکدیان را از میادین و معابر شهر جمع آوری کنند.
وی بر جمع آوری و ساماندهی وانت بارها تاکید کرد و با بیان اینکه تجربه ثابت کرده در شهر تبریز پس از اجرای مقابله با وانت بارها حجم ترافیک شهر ۲۲ درصد کاهش پیدا می کند گفت: معاونت خدمات شهری و شهرداری های مناطق دهگانه نسبت به ساماندهی و جمع آوری وانت بارها بیش از پیش فعال شوند .
شهردار تبریز در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه روند اجرای تدوین برنامه و بودجه سال آینده آغاز شده است تصریح کرد: رویکرد اصلی بودجه سال ۱۴۰۳ ناحیه و محله محور است و بر مبنای تقویت و توسعه کاربردی زیرساخت محله های سطح شهر با لحاظ پیوست های فرهنگی، ورزشی، فضای سبز، خدمات شهری و مدیریت بحران تدوین می شود و قرار است در این راستا مشکلات اساسی تمامی محله های تبریز احصا شود.
هوشیار همچنین خاطرنشان کرد: شهر تبریز با توجه به اجرای موفقیت آمیز حذف نمک و اجرای محلول پاشی در فصل زمستان به الگویی موفق در کشور تبدیل شده است.
وی با بیان اینکه طبق پیش بینی امسال حجم بارندگی زیاد خواهد بود اضافه کرد: شهرداری های مناطق با بررسی نقاط ضعف گذشته در بهترین حالت آماده اجرای عملیات مقابله با تبعات احتمالی بارش های فصلی به ویژه اجرای عملیات محلول پاشی کوچه های سطح شهر تبریز باشند.
هوشیار با بیان اینکه در روزهای اخیر اکثر کلان شهر های کشور وضعیت آب هوایی آلاینده ای را تجربه می کنند، اعلام کرد: تبریز تنها کلانشهر کشور است که از ابتدای سال آلودگی هوا را شاهد نبوده است و در این زمینه اقدامات زیست محیطی شهرداری در خصوص پاکیزگی هوای تبریز نقش بیشتری داشت.
شهردار تبریز ادامه داد: توسعه حمل و نقل عمومی مانند خرید تاکسی و اتوبوس های جدید به ویژه حذف نمک نقش بسزایی در تحقق اهداف و برنامه های راهبردی عملیاتی شهرداری تبریز دارد.
وی با اشاره به عدم استفاده از۵۰ تن نمک در اجرای طرح زمستانی سال گذشته شهرداری تبریز اعلام کرد: سالانه در فصل سرما به ازای هر شهروند ۲۵ کیلو گرم نمک برای جلوگیری از انجماد معابر تبریز استفاده می شد که در دوره مدیریت شهری جدید این میزان حذف شده است.
هوشیار عنوان کرد: استفاده از روش های جایگزین و بهره مندی از دستاورد های شرکت های دانش بنیان کشور موجب شده شهرداری تبریز در پیشبرد اقدامات خود موفق عمل کند.
وی خواستار مصرف بهینه انرژی در فصل سرما از سوی شهروندان تبریز شد و افزود: عدم مازوت سوزی در نیروگاه ها موجب می شود تا در پاکیزگی هوای تبریز اختلال ایجاد نشود.