اصفهان میزبان بیش از ۲ هزار متخصص تغذیه از سراسر ایران

رییس دانشکده تغذیه و علوم غذایی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: بیش از ۲ هزار نفر از جامعه متخصص تغذیه و دانشجویان این رشته در نخستین کنگره انجمن علمی تغذیه ایران در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان حضور خواهند یافت.

به گزارش ارک خبر، دکتر سید محمد حسین روحانی در ارتباط با این کنگره اظهارداشت: ارائه آخرین دستاوردهای رشته تغذیه و علوم غذایی و تبادل افکار و نظرات متخصصین این رشته و همچنین بیان چالش های پیش رو و تعیین راهکارها از جمله اهداف این کنگره است.
وی با بیان اینکه تغذیه جزو رسته های بین رشته است و به همین دلیل در این کنگره به غیر از متخصصان حوزه تغذیه از متخصصان رشته های مختلف پزشکی نیز دعوت شده و در این کنگره حضور دارند, افزود: کنگره با مشارکت دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و انجمن علمی تغذیه ایران برگزار میشود.
دکتر روحانی به محورهای برگزاری کنگره سه روزه تغذیه اشاره کرد و افزود: تغذیه بالینی، تغذیه جامعه، تغذیه ورزشی، صنایع غذایی، مکمل‌‌های دارویی و غذایی و رژیم درمانی و خدمات آزمایشگاهی از جمله شش محور اصلی کنگره است .
وی با بیان اینکه براساس ۴۲ محور فرعی کارگاه های علمی آموزشی وهمچنین پنل های در نظر گرفته شده است که در سه روز برگزاری کنگره برپا میشود، افزود: ایجاد بستری برای هم افزایی علمی بین متخصصین رشته تغذیه و رشته های دیگر پزشکی از مهمترین هدف کنگره است که منجر به ارتقاء سلامت شود.
رییس دانشکده تغذیه و علوم غذایی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان مهمترین چالش پیش روی را عدم بیمه بودن خدمات درمانی متخصصان تغذیه ای دانست و گفت: در راستای کاهش هزینه ها و گسترش خدمات تغذیه ای به جامعه مردمی بدنبال بیمه کردن ویزیت متخصصین تغذیه هستیم.
وی افزود: ۳۰۰ دانشجو در مقاطع مختلف تحصیلی در این دانشکده مشغول به تحصیل هستند که طی سالهای اخیر با اجباری شدن طرح دانشجویان تغذیه نشان از نیاز سیستم بهداشت و درمان به متخصصان این رشته است

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا