دیدار با رهبر معظم انقلاب، ره‌توشه‌ ماه رمضان است

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز با اشاره به اهمیت دیدار سالانه مردم آذربایجان شرقی با رهبر معظم انقلاب به مناسبت قیام ۲۹ بهمن مردم تبریز، این دیدار را ره‌توشه‌ای معنوی برای ماه مبارک رمضان و انگیزه تلاش برای طول سال دانست.

به گزارش ارک خبر، به نقل از ایرنا، حجت الاسلام والمسلمین احمد مطهری اصل شامگاه چهارشنبه در آخرین جلسه ستاد هماهنگی دیدار مردم تبریز با رهبر معظم انقلاب، اظهار کرد: این سنت حسنه حتی در دوران کرونا نیز تعطیل نشد و به‌ صورت ویدئوکنفرانس برگزار شد که نشان از عنایت ویژه رهبر معظم انقلاب به این دیار و مردم آذربایجان دارد.

 

وی با بیان اینکه آذربایجان همواره در مقاطع حساس پیشرو بوده است، افزود: این موضوع در سخنان رهبر فرزانه انقلاب نیز مشهود است و مردم این منطقه همیشه وفاداری خود را به نظام ثابت کرده‌اند.

 

وی ادامه داد: دیدار مردم تبریز با رهبر معظم انقلاب علاوه بر ایجاد انگیزه و روحیه معنوی، در زندگی و کار روزمره افراد نیز تأثیرگذار خواهد بود.

 

حجت الاسلام مطهری اصل به اهمیت حضور “دیدار اولی‌ها” در مراسم امسال اشاره کرد و گفت: تعداد دیدار اولی‌های امسال بیشتر از سال‌های قبل بوده و این روند در سال‌های آینده نیز ادامه خواهد داشت.

 

وی، این دیدار را تجلی اتحاد، برادری و وحدت اسلامی در کشور خواند که نشاط روحی را در مردم اذربایجان افزایش می‌دهد.

 

مسئول کمیته اجرایی و اعزام دیدار مردم آذربایجان با رهبر معظم انقلاب نیز با اشاره به اشتیاق گسترده مردم برای حضور در این دیدار، اظهار کرد: درخواست‌های بسیاری برای حضور در این دیدار از سوی مردم دریافت کرده‌ایم، البته ثبت‌نام برای دیدار به پایان رسیده است.

 

حسن استوار آذر، با بیان اینکه تمهیدات لازم در حد مقدورات انجام شده است، از آماده‌سازی سرود همخوانی ویژه این دیدار خبر داد.

 

وی گفت: مردم و مشتاقان دیدار با رهبر معظم انقلاب، یکسال برای این لحظه دیدار انتظار می‌کشند تا به وصال برسند.

 

به گزارش ایرنا، امسال همزمان با قیام تاریخی ۲۹ بهمن سال ۱۳۵۶ مردم تبریز، تعداد ۲ هزار و ۵۰۰ نفر از شهروندان آذربایجان شرقی همچون سال های گذشته با مقام معظم رهبری دیدار می کنند.

 

دیدار مردم تبریز با مقام رهبری به مناسبت سالروز قیام تاریخی ۲۹ بهمن سال ۱۳۵۶، به طور مرتب از سال ۱۳۸۱ صورت می گیرد که امسال برای بیست و یکمین این دیدار برنامه ریزی می شود.

 

۲۹ بهمن سال ۱۳۵۶ با صلاحدید آیت الله شهید محمدعلی قاضی طباطبایی تصمیم بر این شد که برای بزرگداشت چهلمین روز شهدای ۱۹ دی ماه سال ۵۶ شهر قم مجلس ختمی در تبریز برگزار شود و به همین مناسب روز جمعه ۲۸ بهمن ماه ۱۳۵۶ اعلامیه ‌ای با عنوان دعوت مردم به برگزاری مراسم چهلم شهدای قم در مسجد قزللی در شهر پخش شد که به امضای ۱۱ نفر از علما و روحانیون بزرگ آذربایجان همچون حضرات آیات قاضی طباطبایی، غروی، قزلجه ‌ای و انگجی رسیده بود.

 

ساعت ۹ صبح روز ۲۹ بهمن ماه سال ۱۳۵۶، مردم برای شرکت در مراسم اربعین شهدای قم در مقابل مسجد قزللی تجمع و منتظر شروع مراسم بودند که سرگرد حق شناس، رییس کلانتری ۶ تبریز، دستور داد درب مسجد را ببندند.

 

در این هنگام نیروهای شهربانی شروع به تیراندازی ‌کردند و ‘محمد تجلا’ اولین شهیدی بود که در آن روز به دست سرگرد حق‌ شناس به شهادت ‌رسید.

 

به دنبال این اتفاق، مردم به خروش آمده و جنازه شهید تجلایی را بالای دست گرفته و تظاهرات گسترده‌ای را ابتدا در منطقه بازار و سپس در خیابان های اطراف آغاز کردند، به طوری که حرکت مردم به سمت مرکز شهر و پیوستن جوانان پرشور و انقلابی به آنها، با آتش زدن سینماها، مشروب فروشی‌ها، مقر حزب رستاخیز و بانک صادرات که در اختیار بهایی‌ها بود، این قیام گسترده تر شد.

 

آمار شهدای این قیام خونین که پس از پیروزی انقلاب اسلامی به دست آمد، ۱۴ نفر بود که عبارتند از: محرم جبراییلی، سیدحسن جدیری، محمدباقر رنجبرآذرفام، پرویز حسن زاده، بهمن اره چی، حبیب تقی نژاد شتربانی، ضربعلی فتحی، محمد تجلایی، جعفر درگاهی، اصغر علیزاده شیخ احمدلو، قربانعلی شاکری، بالاآقا کشاورزی، سیدفیض صالح الوندی و غلامعلی نجفیان پور.

مردم ولائی و انقلابی تبریز در این روز تعداد ۱۵ جانباز را نیز تقدیم اسلام و انقلاب کردند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا