رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت: تأمین یک چهارم اشتغالزایی اصفهان از صنعت فولاد

پایگاه خبری ارک:اصفهان

نشست هم انديشي فعالان صنعت فولاد ويژه برگزاري نهمين نمايشگاه بين المللي متالورژي، ريخته گري، فولاد، معادن و صنايع وابسته (Metalex) با حضور مسوولان و 70 نفر از چهره هاي صنعت فولاد کشور در باغ فردوس فولاد مبارکه اصفهان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار فولاد، رييس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اصفهان در اين نشست در سخناني با اشاره به اين که شرکت فولادمبارکه اصفهان در نهمين نمايشگاه فولاد، حضور و مشارکت جدي دارد گفت: يک چهارم اشتغال استان از صنعت فولاد تأمين مي شود و اين استان، توليدکننده 70 درصد فولاد کشور است. صنعت فولاد، صنعتي بسيار وسيع و کمک کننده است اما به کمک هم نياز دارد.

اسرافيل احمديه افزود: بيش از 1500 واحد مرتبط با اين صنعت در استان اصفهان در حال احداث و يا توسعه است که 12 هزار ميليارد تومان سرمايه گذاري جديد را در بر دارد که اين ميزان سه چهارم کل سرمايه گذاري استان است و 66  هزار نفر اشتغال جديد ايجاد خواهد کرد.

وي تصريح کرد: صنعت فولاد همواره فروش مناسبي داشته و شايد نياز به اطلاع رساني و تبليغات را احساس نکرده است اما اکنون به دليل رکود صنايعي مانند صنعت ساختمان و ضعف تکنولوژي، اين صنعت نياز به اطلاع رساني دارد و از اين رو حضور قوي و پر رنگ در نمايشگاه هاي تخصصي، امري بسيار حايز اهميت به شمار مي آيد.

رييس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اصفهان، تأکيد کرد: تکنولوژي هاي جديدي که صنعت فولاد به آن نياز دارد مي تواند مسايل زيست محيطي را نيز حل کند و نمايشگاه ها يکي از مهم ترين مکان ها براي انتقال و معرفي تکنولوژي هاي جديد است.

احمديه، به مشوق ها و تسهيلات وزارت صنعت و معدن براي حضور صادرکنندگان در نمايشگاههاي خارج از کشور اشاره داشت و افزود: اين موضوع به تشکل ها اعلام شده است تا با برنامه ريزي مفيد، حضور بهتري در نمايشگاه ها داشته باشند.

وي با اشاره به ظرفيت هاي وسيع صنعت فولاد در کشور، گفت: نمايشگاه اين صنعت بايد در شأن و اندازه اين صنعت باشد و به همين دليل مجموعه هاي فعال در صنعت فولاد بايد حضور قوي و مؤثري در اين رويدادها رقم بزنند.

مديرعامل شرکت نمايشگاه هاي بين المللي استان اصفهان نيز در اين مراسم گفت: نمايشگاه صنعت فولاد آن گونه که بايد مورد حمايت فعالان صنعت فولاد قرار نمي گيرد.

رسول محققيان با اشاره به اين که با توجه به اهميت و اعتبار صنعت فولاد در استان اصفهان، اين نمايشگاه از سوي سازمان توسعه تجارت ايران، “نمايشگاه ملي فولاد” نام گرفته است، بيان داشت: در اين مسير دانشگاه هاي مهم کشور و استان، پژوهشکده فولاد ايران، انجمن ملي آهن و فولاد، انجمن توليدکنندگان فولاد ايران، انجمن صنفي کارخانجات صنعت ريخته گري ايران، انجمن خوردگي، انجمن مهندسي معدن ايران، اتحاديه توليدکنندگان و صادرکنندگان محصولات معدني ايران، اين نمايشگاه را مورد حمايت قرار داده اند اما فعالان صنعت فولاد و مديران مجموعه هاي خصوصي و يا دولتي اين صنعت، با نگاه تحقيقات بازار در نمايشگاه حضور نمي يابند.

وي تأکيد کرد: به دليل ويژگي هاي صنعت فولاد در استان اصفهان از نمايشگاه اين صنعت، انتظارات زيادي وجود دارد و ستاد نمايشگاه تلاش دارد با همفکري با فعالان اين صنعت، اين انتظارات را برآورده کند.

مديرعامل شرکت نمايشگاه اصفهان با اشاره به پروژه در حال ساخت نمايشگاه بزرگ اصفهان اذعان داشت: ظرفيت هاي صنعت فولاد اصفهان مي طلبد که اين نمايشگاه به صورت سالانه برگزار شود و در صورتي که نتوان اين رويداد را به نقطه قوت مورد انتظار رساند با حضور در گستره وسيع پروژه نمايشگاه بزرگ اصفهان، نمي توان انتظارات را برآورده کرد.

محققيان با تأکيد بر اين که نمايشگاه، بهترين محل براي ايجاد بازار و نقطه شروع ارتباطات تجاري جديد است، افزود: متأسفانه برخي فعالان صنعت تصور مي کنند تنها در زمان رونق بايد در نمايشگاه حضور يافت، حال آن که نمايشگاه در شرايط بحران، راه حل ها و بازارهاي جديد را پيش روي واحدهاي صنعتي قرار مي دهد.

محققيان از شرکت فولاد مبارکه اصفهان به لحاظ حضور و مشارکت جدي در نهمين نمايشگاه فولاد تقدير کرد و گفت: شرکت فولادمبارکه به تنهايي سالن شيخ بهايي نمايشگاه را جهت ارايه توانمنديهاي خود در نظر گرفته که جاي تقدير دارد.

وي تأکيد کرد: نمايشگاه عرصه نمايش توانمنديها در زمان رکود براي خروج از بحران و ايجاد بازار جديد است که متأسفانه برخي مديران نمايشگاه را فرصتي براي دوران رونق توليد ميدانند.

نايب رييس انجمن صنايع همگن ريخته گري اصفهان گفت: اصفهان، قطب صنعت فولاد ايران است و تنها در شهرک صنعتي اشترجان، 35 واحد ريخته گري و قطعات متالورژي فعاليت مي کنند.

نصر، با اشاره به ظرفيت هاي وسيع صادراتي استان در زمينه صنعت فولاد، تأکيد کرد: با فراهم کردن امکانات و خدمات استاندارد و بين المللي مي توان اين نمايشگاه را بيش از پيش رشد و توسعه داد و اين صنعت، نيازمند نمايشگاهي درخور شأن و شايسته خود است.

در پايان اين جلسه، چند تن از فعالان صنعت فولاد به طرح ديدگاه هاي خود در خصوص چگونگي ارتقاي سطح کيفي اين نمايشگاه و همچنين طرح مشکلات و مسايل اين صنعت پرداختند.

گفتني است نهمين نمايشگاه بين المللي متالورژي، ريخته گري، فولاد، معادن و صنايع وابسته (Metalex) از 12 تا 15 مرداد ماه در محل نمايشگاه هاي بين المللي استان اصفهان برگزار خواهد شد.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا