پلیس افتخاری احساس مسئولیت شهروندی را افزایش می دهد

به گزارش‌‌‌‌‌پایگاه خبری ارک به نقل از روز یکشنبه ایرنا از پایگاه خبری پلیس، سرهنگ محمدرضا اکرمی به عنوان نمونه به بهره مندی از ظرفیت پلیس افتخاری در راستای انتظام و امنیت بخشی مراسم های دهه اول محرم اشاره کرد و گفت: استفاده از این قبیل ظرفیت های بالقوه مردمی در راستای تحقق اهداف ناجا از برنامه های پلیس افتخاری است.
وی اضافه کرد: در راستای بهره مندی اثر بخش از ظرفیت های بالقوه مردمی و جلب مشارکت آحاد مختلف جامعه در انجام ماموریت های خاص نیروی انتظامی، طی برنامه ریزی قبلی و هماهنگی با معاونان نیروی انسانی استان ها، پس از توجیه و آموزش اعضای پلیس افتخاری از این ظرفیت در امر برقراری نظم و امنیت تکایا، حسینیه و هیئت های عزاداری، تشدید حفاظت فیزیکی از اماکن و مقرهای انتظامی، روان سازی ترافیک محل های برگزاری مراسم عزاداری استفاده شد.
سرهنگ اکرمی، پلیس افتخاری را نمادی از مردمداری و اجتماعی بودن پلیس دانست و افزود: مردم بزرگ ترین سرمایه اجتماعی پلیس هستند و شکوفایی نظم و امنیت وابسته به این سرمایه بزرگ و حیاتی است.
این مقام انتظامی اضافه کرد: پلیس افتخاری، نقش مردمی بودن و جامعه محوری پلیس را پر رنگ کرده است تا بتوانیم پلیس اسلامی، علمی و منطقی را به جامعه هدیه کنیم.
اکرمی، پلیس افتخاری را تبلوری از نقش آفرینی مردم در تأمین امنیت دانست و خاطرنشان کرد: حضور معنوی پلیس های افتخاری در ارتقای روحیه کارکنان نیز موثر است .
وی تاکید کرد: پلیس افتخاری به معنای بسیج شدن عموم مردم برای حفظ امنیت است؛ چراکه هدف اصلی پلیس توسعه و تحکیم نظم و امنیت اجتماعی است.
اکرمی پیش تر گفته بود که در زمان حاضر 31 هزار پلیس افتخاری در سطح یک در کشور فعالند. پلیس های افتخاری سطح 2 پس از آمورش های لازم در اقدامات پلیسی راهور و پلیس فتا به نیروی انتظامی کمک می کنند.
اجتمام(1)9105**1776
دریافت کننده: معصومه نیکنام**انتشار دهنده:لیلا خطیب زاده

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا