استانداراصفهان: ورود هجومی کالاهای قاچاق، اقتصاد و فرهنگ استان را مورد هجمه قرار داده است/باید از ظرفیت بسیج در کشف انبارهای قاچاق کالا استفاده کرد

پایگاه خبری ارک خبر- اصفهان:

استانداراصفهان: ورود هجومی کالاهای قاچاق، اقتصاد و فرهنگ استان را مورد هجمه قرار داده است/باید از ظرفیت بسیج در کشف انبارهای قاچاق کالا استفاده کرد
دکتر رسول زرگرپور اظهارداشت: عدم کنترل واردات و ورود هجومی کالاهای قاچاق، اقتصاد و فرهنگ استان را مورد هجمه قرار داده است و لازم است مبارزه با قاچاق کالا و ارز با قوت صورت پذیرد.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری اصفهان، دکتر رسول زرگرپور در نشست کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان اظهارداشت: قاچاق کالا و ارز اثر و نمود مخرب در اقتصاد خانواده ها، باور ها و ارزشهای خانواده ها دارد و لازم است این مبارزه با قوت صورت پذیرد.
استانداراصفهان تصریح کرد: این موضوع بالاخص در استانی مانند اصفهان که هم استانی اقتصادی و هم استانی مذهبی و ولایتمدار است باید به صورت جدی تر و قاطع تر صورت پذیرد.
زرگرپور با بیان اینکه عدم کنترل واردات و ورود هجومی کالاهای قاچاق، اقتصاد و فرهنگ استان را مورد هجمه قرار داده است، گفت: ما بیش از سایر استان ها درد این قضیه را احساس می کنیم.
وی با اشاره به گزارش معاون دادگستری استان در خصوص برخورد با کالاهای ممنوع، یادآور شد: به نظر می رسد علاوه بر سودجویی، برخی اهداف سیاسی هم در پشت گسترش، تولید و توزیع کالاهای ممنوع وجود دارد که به نوعی اهداف شیطانی است.
رسول زرگرپور اظهارداشت: با توجه به اینکه ۵۰۰ انبار رسمی و تعداد زیادی انبار غیر رسمی در استان وجود دارد باید طرح شناسنامه دار کردن انبارهای رسمی و غیر رسمی با جدیت دنبال و سامانه انبار هرچه زودتر فعال شود.
استانداراصفهان با اشاره به اینکه مشارکت بسیج مردمی در شناسایی انبارهای قاچاق ضروری است، تصریح کرد: باید از ظرفیت بسیج نیز در کشف انبارهای قاچاق کالا استفاده کرد.
زرگرپور افزود: براساس گزارش سازمان صنعت، معدن و تجارت از کارگروه حمایت از تولید و پایش بازار، ۱۷ هزار و ۲۰۰ مورد بازرسی با ۶۳ درصد رشد انجام شده و کشفیات قاچاق کالا ۷۵ درصد افزایش یافته است.
استاندار اصفهان بر اطلاع رسانی به مردم در خصوص چگونگی خرید مطمئن و عدم خرید کالاهای قاچاق و تقلبی تاکید کرد.
زرگرپور بر پیگیری مباحث فرهنگی در خصوص مبارزه با قاچاق کالا و ارز تاکید کرد و اظهارداشت: نیازمند کمک و همکاری پژوهشگران، اساتید حقوق و جامعه شناسی و اساتید حوزه ی فرهنگ و اجتماع هستیم و باید پژوهش های کارشناسی شده و علمی و پایان نامه های دوره های تکمیلی در خصوص مبارزه با قاچاق کالا در کشور صورت پذیرد تا بتوانیم برنامه ریزی درستی در این خصوص داشته باشیم.
گفتنی است در این نشست گزارش کارگروه پیشگیری از قاچاق کالا و ارز با هدف ایجاد هم افزایی و تعامل بین دستگاه های مختلف متولی مبارزه با قاچاق کالا و ارز برای اقدامات پیشگیرانه، گزارش وضعیت انبارهای اموال تملکی و انهدام کالاها، اهم اقدامات انجام شده در طرح های ضربتی و کشفیات و برخورد با کالاهای ممنوع به جلسه ارائه شد.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا