سه سال زندان سزای شکار 2 بهله قرقی در ملایر
به گزارشپایگاه خبری ارک به نقل از روز دوشنبه روابط عمومی محیط زیست همدان عزیز قیاسی افزود: یگان حفاظت محیط زیست شهرستان ملایر با دریافت گزارش مردمی، موفق به شناسایی فردی شد که اقدام به صید 2 بهله قرقی کرده بود.
وی اضافه کرد: با شکایت اداره حفاظت محیط زیست شهرستان ملایر برای این شکارچی متخلف در دستگاه قضایی ملایر پرونده تشکیل شد.
وی گفت: طبق رای دادگاه فرد متخلف به اتهام صید غیرمجاز به 3 سال حبس تعزیری و پرداخت 10 میلیون ریال جزای نقدی در حق صندوق دولت و ضبط وسایل صید محکوم شد.
رئیس اداره حقوقی اداره کل حفاظت محیط زیست همدان افزود: 2 بهله قرقی صید شده نیز به طبیعت ملایر بازگردانده شدند.
قیاسی هشدار داد: بر اساس تبصره 2 ماده 13 قانون شکار و صید، هر کسی مبادرت به زنده گیری، شکار، خرید و فروش، حمل و نگهداری و صدور پرندگان شکاری کند علاوه بر محکومیت به حداکثر مجازات حبس مقرر در این ماده ، به جزای نقدی از یک میلیون و 800 هزار تا 20 میلیون ریال محکوم می شود.
وی اضافه کرد: چنانچه قرقی های صید شده توسط این شکارچی تلف می شدند باید برای هر یک از آنها 100 میلیون ریال جریمه نقدی پرداخت می کرد.
مناطق تحت مدیریت محیط زیست در ملایر زیستگاه گونه های مختلف جانوری است. در منطقه لشگردر علاوه بر وحوش شمار زیادی از پرندگان چه به صورت فصلی و چه به صورت بومی وجود دارد که از مهمترین آنها می توان به عقاب طلایی، دلیجه، کبک نوک سرخ، تیهو، جغد، کمر کولی، سسک ، فاخته، زرد پره ، دارکوب و پری شاهرخ اشاره داشت.
وجود وحوشی همچون کل و بز ، قوج و میش و گوشتخوارانی نظیر گرگ، روباه، شغال ، کفتار ، تشی و گورکن همچنین زیست پرندگان بومی و فصلی از جمله عقاب طلایی، جاذبه های جانوری منطقه لشگر را دو چندان کرده است.
این منطقه دارای گیاهان متنوعی از تیپ گیاهان کوهستانی است و گیاهان دارویی همچون کلاه میر حسن ، گون ، گل گندم، بروموس، علف بادبزنی، نخود وحشی، پیچک صحرایی، خاکشیر، میخک، کنگر، علف چای، زنبق وحشی، کاکوتی، اسپند، چوبک یا گلکه، شکر تیغال، آلوچه وحشی، زالزالک وحشی و دیگر گونه های گیاهی از نوع گندمیان و تیره نعناعیان در آن فراوان دیده می شود.
7526/ 6993
خبرنگار: علیرضا جهانگیری** انتشار: اکبر بهاروند