منطقه سه شهرداری اصفهان به لحاظ زیرساختی و سخت‌افزاری در حوزه فرهنگی کمبودی ندارد/ خانه‌های تاریخی فرسوده و مخروبه چالش منطقه سه شهرداری است

پایگاه خبری ارک خبر-اصفهان:

منطقه سه شهرداری اصفهان به لحاظ زیرساختی و سخت‌افزاری در حوزه فرهنگی کمبودی ندارد/ خانه‌های تاریخی فرسوده و مخروبه چالش منطقه سه شهرداری است

تهدیدهای ناشی از وجود خانه‌ای تاریخی فرسوده و مخروبه منطقه سه و هزینه‌های میلیاردی برای آزادسازی گذرگاه‌ها و گلوگاه‌های تاریخی این منطقه از مهم‌ترین مطالب عنوان شده در سومین ایستگاه دور دوم قطار نهضت پاسخگویی شهرداری اصفهان در منطقه سه بود.

به گزارش اداره ارتباطات رسانه اي شهرداري اصفهان ،‌نهضت پاسخگویی شهرداری اصفهان  در قالب حرکت دوم قطار خود این هفته در منطقه سه شهرداری اصفهان توقف کرد و شهردار و معاونانش با دیداری رو در رو با معتمدان و شهروندان این منطقه پاسخگوی مطالبات آنها بودند.
در این بین اشتغال، مشکلات حوزه ساخت و ساز که بیشتر مربوط به تخلفات در این حوزه بود،‌ساخت کتابخانه و ورزشگاه و همچنین درخواست مطالبات شهروندان به واسطه شهردار از دیگر مسئولان استان بیشترین بخش مطالبات مردمی از شهردار و معاونانش را تشکیل می‌داد ضمن اینکه معضل میراثی بودن منطقه سه از دغدغه‌های شهروندان و معتمدین محلی منطقه سه بود.
منطقه سه به لحاظ زیرساخت‌های فرهنگی کمبود ندارد
در این راستا علی قاسم زاده، معاون فرهنگی، اجتماعی شهرداری اصفهان نیز که معتقد است شهرداری اصفهان در منطقه سه مراکز فرهنگی زیادی را راه‌اندازی نکرده است، اظهار داشت: در این منطقه مراکز فرهنگی مردمی به ویژه در مساجد و هیات‌های مذهبی و فرهنگی فعالیت‌های شایسته‌ای را داشته اند.
وی با بیان اینکه مردم منطقه سه شهرداری اصفهان انگیزه‌های زیادی را برای انجام فعالیت‌‌های فرهنگی دارند، افزود: مردم این منطقه در حوزه فرهنگی و اجتماعی همواره خلاقیت داشته و ایده‌های خوبی را نیز به شهرداری ارائه داده‌اند.
معاون فرهنگی،اجتماعی شهرداری اصفهان در ادامه با اشاره به اینکه در منطقه سه شهرداری اصفهان به لحاظ زیرساختی و و سخت‌افزاری در حوزه فرهنگی و اجتماعی کمبودی وجود ندارد، تصریح کرد: باید توجه داشته باشیم که بیشترین مساجد بزرگ و مهم شهر اصفهان در این منطقه وجود دارد و از این رو به لحاظ زیرساختی غنی است.
وی همچنین به بومی بودن مردمان ساکن منطقه سه شهرداری اصفهان اشاره کرد و ابراز داشت: بافت این منطقه قدیمی بوده و از آسیب‌های وجود قومیت‌های مختلف در این منطقه مبرا است.
قاسم زاده در ادامه با اشاره به پروژه‌های شاخص شهرداری اصفهان در حوزه فرهنگی در منطقه سه شهرداری اصفهان نیز گفت: در سال جاری راه‌اندازی دو مجموعه فرهنگی بزرگ در همجوار مساجد در این منطقه اجرایی خواهد شد.
وی وجود برخی از معضلات و آسیب‌های اجتماعی موجود در برخی از خانه‌های مخروبه منطقه سه را تهدید فرهنگی و اجتماعی این منطقه عنوان کرد و افزود: در این زمینه مطالبات متعددی گزارش شد که امیدواریم با همکاری دیگر دستگاه‌ها با شهرداری هر چه زودتر مرتفع شود تا شاهد خسارات کمتری در این زمینه باشیم.
10 میلیارد تومان اعتبار برای بازگشایی گلوگاه‌‌های منطقه سه اختصاص یافت
حسین کارگر، مدیرمنطقه سه شهرداری اصفهان با بیان اینکه بیشترین مطالبات شهروندان در این ملاقات مردمی در حوزه اشتغال، مباحث شهرسازی از جمله طبقه مازاد و ارتفاعات بود اظهار داشت: بسیاری از این مطالبات از اختیارات شهرداری نبوده و بر اساس کمیسیون ماده 5 قوانین اجرایی می‌شود.
وی در ادامه با بیان اینکه در سال گذشته حدود 45 میلیارد تومان اعتبار صرف هزینه‌های عمرانی منطقه سه شهرداری اصفهان شده است، اظهار داشت: مهم‌ترین این پروژه‌ها آزادسازی و احداث خیابان آیت‌الله خراسانی، پارکینگ زیر سطحی آیت‌الله خراسانی، خیابان آیت‌الله صافی، سالن کشتی در مجاورت زورخانه مولا علی(ع)، ساماندهی معابر اصلی و فرعی،‌سنگفرش شدن خیابان سپاه و …. بود.
مدیر منطقه سه شهرداری اصفهان با بیان اینکه منطقه سه منطقه‌ای تاریخی و فعالیت‌های عمرانی در این منطقه دارای حساسیت‌های فراوانی است،‌اضافه کرد: این در حالی است که در سال گذشته حدود 10 میلیارد تومان برای ساماندهی گذرهای تاریخی و مسقف کردن بازارهایی از جمله بازار حسن آباد و ..هزینه شده است.
وی با بیان اینکه در راستای آزادسازی‌ها برای اجرای پروژه میدان امام علی (ع) نیز 100 میلیارد تومان هزینه شده است، تصریح کرد: این پروژه نیز با سرعت خوبی در حال بهره برداری است.
کارگر در خصوص پروژه‌های شاخص شهرداری در منطقه سه برای سال 96 نیز افزود: آماده سازی و احداث خیابان آقا نورالله نجفی از مهم‌ترین پروژه‌های در دستور کار سال 96 است که تاکنون 50 درصد از آزادسازی‌های این خیابان انجام شده است.
وی وجود گلوگاه‌ها در منطقه سه شهرداری اصفهان را یکی از چالش‌های این منطقه اعلام کرد و بیان داشت: در سال جاری نیز 10 میلیارد تومان برای آزادسازی گلوگاه‌ها دیده شده است.
مدیر منطقه سه شهرداری اصفهان اجرای سه مورد راه‌اندازی پارکینگ در منطقه سه را از دیگر برنامه‌های شهرداری برای سال جاری عنوان کرد و ادامه داد: همچنین توسعه فضای سبز در این منطقه نیز مورد توجه است.
خانه‌های تاریخی فرسوده و مخروبه چالش منطقه سه شهرداری است
احمدرضا مصور،‌ معاون خدمات شهری شهرداری اصفهان با اشاره به اینکه بیشترین معضل منطقه سه شهرداری اصفهان در حوزه خدمات شهری در حوزه خانه‌های تاریخی فرسوده و مخروبه است، اظهار داشت: این در حالی است که بافت فرسوده منطقه سه زیاد است و از این رو شهرداری به لحاظ قانونی نمی‌تواند اقدامی را انجام دهد و تنها به واسطه بند 14،‌بند 20 و ماده 110 اقدام کند.
وی موضوعات نظافتی محلات منطقه سه را نیز از دیگر مطالبات شهروندان این منطقه در ملاقات مردمی عنوان کرد و گفت: تاریخی بودن بافت منطقه سه و عدم امکان عبور و مرور مناسب در محورهای این منطقه ارائه خدمات را با مشکل مواجه کرده استو بایستی نوسازی بافت به کمک شهرداری بیاید.
معاون خدمات شهری شهرداری اصفهان در خصوص برخی از مطالبات شهروندان در خصوص میدان امام علی (ع) ابراز داشت: آنچه گزارش شده این است که شهرداری هر آنچه را که توافق کرده یا معوض داده و یا بهای ملک را به مالکان پرداخت کرده است.
وی اضافه کرد: آنچه نارضایتی ایجاد کرده است ناشی از آن است که برخی از کسبه هنوز نتوانسته‌اند کسب و کار قبلی خود را راه‌اندازی کنند.
 

 

 

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا