سوپ چغاله بادام
در این قسمت از سرآشپز روزنامه ارک طرز تهیه سوپ چغاله بادام را برای شما ارائه می دهیم.
مواد لازم:
چغاله بادام ۱۵۰ گرم،
کلم بروکلی خرد شده یک دوم پیمانه،
فلفل دلمه ای خرد شده یک چهارم پیمانه،
پیاز ۱ عدد،
سیر ۱ حبه،
آب مرغ ۲ پیمانه،
پنیر پارمسان ۲ قاشق سوپ خوری،
کره ۵۰ گرم،
خامه به مقدار لازم،
آرد ۲ قاشق سوپ خوری،
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا چغاله بادام را نگینی خرد می کنیم. سپس چغاله، کلم بروکلی و فلفل دلمه ای را در مخلوط کن ریخته و مخلوط می کنیم. پیاز را خرد کرده و در کره تفت می دهیم تا سبک شود. سپس سیر ساطوری شده را افزوده و تفت می دهیم.
آرد را ریخته و تفت می دهیم تا زمانی که بوی خامی آن گرفته شود ولی تغییر رنگ ندهد. بعد آب مرغ را کم کم ریخته و هم می زنیم تا آرد گلوله نشود. وقتی مایه یکدست شد از صافی رد می کنیم تا سیر و پیاز جدا شود. سپس مخلوط چغاله، کلم بروکلی و فلفل دلمه ای را افزوده و روی حرارت قرار می دهیم. پنیر پارمسان، نمک و فلفل را اضافه کرده و بعد از ۱۵ دقیقه سوپ آماده است. سوپ را در ظرف مورد نظر ریخته و با خامه تزیین می کنیم.
الناز اشراقی