سالاد ريواس و بادمجان

خبرگزاری ارک: در این قسمت از سرآشپز روزنامه ارک با طرز تهیه سالاد ريواس و بادمجان آشنا خواهید شد.

مواد لازم :

ريواس نازك 3 عدد،

بادمجان 1 عدد،

گوجه فرنگي 2 عدد،

فلفل قرمز 1 عدد،

سير 2 حبه،

پيازچه 4 عدد،

روغن زيتون به مقدار لازم،

سس قرمز تند به مقدار لازم،

نمك و فلفل به مقدار لازم

طرز تهيه: ابتدا گوجه فرنگي، سير، فلفل قرمزو پيازچه را خـرد مي كنيم. ريواس ها را در اندازه 5 سانتيمتـري بـرش مي دهيم. بـادمـجـان را بـا پـوسـت بـه صـورت مكعب هاي كوچك بريده و نمك مي زنيم. پس از 1 ساعت شسته و خشك مي كنيم. بادمجان ها را در روغن زيتون سرخ مي كنيم. در ظرف را گذاشتـه و حرارت را كم مي كنيم. پس از 5 دقـيـقـه ريـواس، گوجه فرنگي، سير، فلفل قرمز، سس تند، نـمـك و فلفل را اضافه كرده واجازه مي دهيم 4 دقيقه مواد بـا هم بپزند. سپس پيازچه را افزوده و بعد 3 دقيقه سالاد حاضر است. سالاد را با برنجي كه همـراه مـاهـي يـا گوشت است سرو مي كنيم . * توجه بعد از سرخ كردن بادمجان در تمام مـراحـل در ظرف را مي گذاريم

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا