سالاد افغانی

در این قسمت طرز تهیه سالاد افغانی را برای شما ارائه می دهیم.

مواد لازم:

پسته یک دوم فنجان، بادام یک دوم فنجان، گردو یک دوم فنجان، کشمش سیاه یک دوم فنجان، کشمش سبز یک دوم فنجان، زرد آلو یک دوم فنجان، گیلاس خرد شده یک دوم فنجان، شکر ۱ فنجان، گلاب ۱ قاشق غذا خوری

طرز تهیه:

ابتدا کمی آب جوش روی پسته، بادام و گردو ریخته و بعد از ۵ دقیقه پوست آنها را جدا می کنیم. آب را خالی کرده و می گذاریم به جوش آید. بعد جوشیدن مواد را از روی حرارت بر داشته و می گذاریم سرد شود. سپس در یخچال قرار داده و خنک سرو می کنیم.

دکمه بازگشت به بالا