تعریف پنج محور گردشگری در آذربایجان شرقی برای تبریز ۲۰۱۸

پایگاه خبری ارک خبر-تبریز:

در جلسه ستاد سیاستگذاری تبریز ۲۰۱۸ مطرح شد؛

تعریف پنج محور گردشگری در آذربایجان شرقی برای تبریز ۲۰۱۸

مدیر کل فنی، حمل و نقل و ترافیک استانداری آذربایجان شرقی از تعریف پنج محور گردشگری در استان برای رویداد تبریز ۲۰۱۸ خبر داد.

به گزارش ارک خبربه نقل ازمهر، ناظم یونسی قبل از ظهر پنج شنبه در جلسه مشترک ستاد ملی سیاستگذاری و ستاد برنامه ریزی استانی تبریز اظهار داشت: پیگیری امور مربوط به توسعه شبکه های هوایی، جاده ای و ریلی در استان با ۳۶ مصوبه، پیگری امور مربوط به توسعه اماکن اقامتی شامل هتل ها و هتل آپارتمان ها در ۲۱ مصوبه، توسعه زیرساخت های شهری شامل مبلمان شهری در ۳۴ مصوبه و تصویب پنج مسیر گردشگری داخل شهر تبریز و پیگیری امور مربوط به آن از امور انجام یافته توسط کمیته زیرساخت ها و توسعه شهری رویداد تبریز ۲۰۱۸ بوده است.

وی ادامه داد: محورهای گردشگری استان نیز در پنج محور تعریف شده که محور اول مربوط به تبریز- مرند – جلفا می شود که فاصله آن ۱۳۶ کیلومتر و با دسترسی زمینی و ریلی است، محور دوم تبریز- اهر- کلیبر در طول۱۷۶ کیلومتر که از کمبودهای زیرساختی این محور می توان به ایجاد اقامتگاه های بوم گردی، تکمیل اتوبان تبریز- اهر، ایجاد بازارچه های صنایع دستی اشاره کرد.

یونسی در خصوص محور سوم گفت: اسکو- آذرشهر- مراغه محور سوم است که از زیرساخت های موردنیاز آن می توان به ایجاد کمپ های گردشگری و تجهیز و راه اندازی آن ها و همچنین ایجاد مجتمع های خدماتی رفاهی اشاره کرد. نیز مربوط به

رئیس کمیته زیرساخت ها و توسعه شهری رویداد تبریز ۲۰۱۸ ادامه داد: محور چهارم تبریز- بستان آباد – مراغه- بناب- عجب شیر و محور پنجم نیز تبریز- بستان آباد – سراب است که نقاط ضعف و زیرساخت های لازم برای هر کدام از محورها شناسایی شده است.

بسته های تشویقی برای سرمایه گذاران تبریز ۲۰۱۸ فراهم شود

علی نواداد نیز در این جلسه اظهار داشت: اهم اقدامات کمیته اقتصادی تبریز ۲۰۱۸، پیگیری امور مربوط به مراکز اقامتی و تفریحی نیمه تمام، ارائه طرح های نیمه تمام بخش خصوصی به سرمایه گذاران داخلی و خارجی، ارسال طرح ها و فرصت های سرمایه گذاری به اتاق های مشترک ایران و سایر کشورها و ارائه و ارسال لوح های فشرده حاوی طرح و فرصت های سرمایه گذاری و مکان یابی جهت ساخت هتل پنج ستاره در تبریز توسط سرمایه گذاران خارحی بوده است.

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری ادامه داد: راهکارهای پیشنهادی این کمیته، افزایش منابع اعتباری مربوط به مطالعه و اخداث زیرساخت های گردشگری در اختیار سازمان میراث، اختصاص بخشی از منابع بانکی یارانه دار کشور به بخش گردشگری، معافیت از مالیات بر ارزش افزوده برای واردات تجهیزات هتل داری و گردشگری و فهرستی بلند از این نوع تقاضا است که امیدواریم دولت در این راستا یاری گر مسئولان استانی باشد.

رئیس کمیته اقتصادی و سرمایه گذاری تبریز ۲۰۱۸ افزود: تهیه بسته های تشویقی برای سرمایه گذاران، اعمال معافیت های گمرکی و ارائه تسهیلات کم بهره برای بازسازی هتل ها و مراکز گردشگری از دیگر درخواست های کمیته است.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا