بوفی

خبرگزاری ارک: در این شماره از روزنامه ارک طرز تهیه بوفی را برای شما ارائه می دهیم.

مواد لازم:

سینه مرغ پخته یک پیمانه،

برنج پخته یک دوم پیمانه،

پنیر خامه ای یک سوم پیمانه،

تخم مرغ ۲ عدد،

سس مایونز ۱ قاشق غذا خوری،

جعفری به مقدار لازم،

پودر سوخاری به مقدار لازم،

زردچوبه به مقدار لازم،

نمک و فلفل به مقدار لازم

 

طرز تهیه:

ابتدا مرغ، برنج، پنیر خامه ای، سس مایونز، جعفری، زردچوبه، نمک و فلفل را در مخلوط کن ریخته و پوره می کنیم. سپس از مواد برداشته به صورت توپ در می آوریم. تخم مرغ ها را زده و توپ ها را به آن آغشته می کنیم.سپس در پودر سوخاری غلتانده و در روغن داغ سرخ می کنیم. بوفی ها را در ظرف مورد نظر چیده و با سس قرمز، کاهو و گوجه فرنگی تزیین می کنیم.

 

الناز اشراقی

دکمه بازگشت به بالا