بوفی
خبرگزاری ارک: در این شماره از روزنامه ارک طرز تهیه بوفی را برای شما ارائه می دهیم.
مواد لازم:
سینه مرغ پخته یک پیمانه،
برنج پخته یک دوم پیمانه،
پنیر خامه ای یک سوم پیمانه،
تخم مرغ ۲ عدد،
سس مایونز ۱ قاشق غذا خوری،
جعفری به مقدار لازم،
پودر سوخاری به مقدار لازم،
زردچوبه به مقدار لازم،
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا مرغ، برنج، پنیر خامه ای، سس مایونز، جعفری، زردچوبه، نمک و فلفل را در مخلوط کن ریخته و پوره می کنیم. سپس از مواد برداشته به صورت توپ در می آوریم. تخم مرغ ها را زده و توپ ها را به آن آغشته می کنیم.سپس در پودر سوخاری غلتانده و در روغن داغ سرخ می کنیم. بوفی ها را در ظرف مورد نظر چیده و با سس قرمز، کاهو و گوجه فرنگی تزیین می کنیم.
الناز اشراقی