کشورهای پیشرفته به صنعتی‌سازی به عنوان توسعه پایدار می نگرند

خبرگزاری ارک- رییس مرکز تحقیقات راه و شهر سازی وزارت مسکن و شهرسازی گفت: در کشورهای پیشرفته و توسعه یافته به صنعتی‌سازی به عنوان توسعه پایدار می نگرند، اما در کشور ما، در اجرای پروژه های عمرانی و ساختمانی به این مسئله کمتر توجه می شود.

به گزارش ایسنا منطقه آذربایجان‌شرقی، محمد شکرچی زاده، درآیین افتتاحیه دهمین کنگرۀ بین‌المللی مهندسی عمران در دانشگاه تبریز، زلزله خیز بودن کشور مان را یکی دیگر از چالش های ساختمان سازی ذکر کرد و افزود: در چهل سال اخیر 30 درصد زلزله هایی که بالای 10 هزارنفر تلفات داشته اند در ایران اتفاق افتاده، که با مطالعه، صنعتی سازی و افزایش نظارت می توان این تهدیدات و خسارت را به حداقل رساند.

وی، عدم وجود استانداردهای لازم برای مصرف بهینه انرژی را از دیگر معضلات ساختمان سازی عنوان کرد و گفت: باید در این زمینه هم با آموزش مهندسین، مدیریت درست، مصرف انرژی را، هم در مرحله ساخت و  نیز در مرحله بهره برداری، کنترل نماییم.

وی، با اشاره به وضعیت نامناسب جاده ها نیز گفت: عمر متوسط جاده ها در کشورهای توسعه یافته حدود 10 الی 15 سال است ولی در کشورمان 5 الی 6 سال است که این امر توجه بیشتر به ساخت جاده های کشور را نشان می دهد و در این کار به هیچ وجه نباید از مصالح نامرغوب استفاده شود.

استاد دانشکده فنی دانشگاه تهران، در خاتمه از راه اندازی دفتر منطقه ای مطالعات راه و شهر سازی وزارت مسکن و شهرسازی در این استان خبر داد و اضافه کرد: با راه اندازی این مرکز به راحتی می توان ارتباط علمی با دانشگاه های استان در اجرای پروژه های عمرانی و ساختمانی را گسترش داد و اجرای پروژه ها را مدیریت کرد.

دکمه بازگشت به بالا