نباید به رسانه هراسی روی بیاوریم/ دولت به وجود رسانه های مستقل، صریح وشجاع نیاز دارد

پایگاه خبری ارک خبر-تهران:

معاون اول رییس جمهوری:

نباید به رسانه هراسی روی بیاوریم/ دولت به وجود رسانه های مستقل، صریح وشجاع نیاز دارد

معاون اول رییس جمهوری با تاکید بر اینکه نباید از رسانه دوری کنیم یا به رسانه هراسی روی آوریم گفت: با رسانه باید کار کرد حتی اگر زبان نقد آن تند باشد.

به گزارش ارک خبربه نقل از ایرنا، اسحاق جهانگیری روز شنبه در آیین گشایش بیست و سومین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری ها افزود: رییس جمهوری به دلیل کثرت کار که در برنامه ها پیش آمد نتوانست امسال در افتتاح نمایشگاه شرکت کنند و از بنده درخواست کرد که این کار را انجام دهم.
جهانگیری با ابلاغ مراتب سپاس و تشکر رییس جمهوری از یکایک اصحاب رسانه که تلاش می کنند فضا را برای توسعه و پیشرفت کشور مهیا کنند، از دولتمردان و شهروندان دعوت کرد در طول این هفته در این میدان گفت و گو (نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری ها) حضور پیدا کنند و در جریان مسایل قرار گیرند و تلاش کنند فضا را برای گفت و گو در کشور مهیاتر کنند.
معاون اول رییس جمهوری گفت: همه وظیفه داریم که جایگاه و نقش مطبوعات و رسانه در اندازه واقعی خود بشناسیم و حس همدلی و همنظری با رسانه ها پیدا کنیم.
جهانگیری با بیان این که گاهی اوقات رسانه طوری رفتار می کند که ما نمی پسندیم گفت: ما نباید از رسانه دوری کنیم یا به رسانه هراسی روی آوریم، از رسانه نباید ترسید با رسانه باید کار کرد حتی اگر زبانه نقد آن تند باشد. رسانه و مطبوعات جای گفتن و شنیدن و آگاهی دادن و محل نقد صحیح است.
وی با بیان اینکه مطبوعات محل ترویج اخلاق و انصاف هستند و نه میدان بی اخلاقی و بی انصافی افزود: روزنامه مزرعه محبت است نه کشتار نفرت، رسانه میدان دوستی است و نه محل دشمنی، رسانه محل همگرایی، انسجام و همبستگی ملی است و نه محلی برای واگرایی و جامعه ما امروز به شدت به این جهات مثبتی که در رسانه گفته می شود نیاز دارد.
معاون اول رییس جمهوری تاکید کرد: دولت وجود رسانه های مستقل، حساس، صریح و شجاع نیاز دارد که آن را هم به سود دولت و هم به سود جامعه می داند.
جهانگیری با بیان این که نقد رسانه ها بزرگترین سرمایه برای اداره کشور است گفت: هرکس نتواند نقد رسانه های رسمی کشور را تحمل کند حتما به راه اشتباهی خواهد رفت و در آن اشتباه منابع کشور را هدر خواهد داد.
وی ادامه داد: هنر رسانه و مطبوعات این است که به موقع زنگ ها را به صدا درآورند که مسیرهای اشتباه اصلاح شود.
معاون اول رییس جمهوری گفت: جامعه و نظام نیازمند خبرگزاری ها و مطبوعاتی است که مورد وثوق مردم باشند، مرجعیت سیاسی و اجتماعی در جامعه داشته باشند، دیده شوند و خریده شوند.

**اصحاب رسانه نیازمند امنیت روانی و شغلی هستند
جهانگیری افزود: اصحاب رسانه از مدیر مسوول، دبیر و سردبیر، عکاس و گرافیست و خبرنگار و همه نیازمند امنیت روانی و شغلی هستند و ما به عنوان دولت مکلفیم که در این راستا تلاش کنیم.
وی ادامه داد: دولت، مجلس و قوه قضاییه مهمترین وظیفه ای که برعهده اشان در این چارچوب است این است که تلاش کنند با قانون مطبوعات در متن جامعه باشند و سعی نکند که با استفاده از قانون مطبوعات را از متن به حاشیه ببرند.
معاون اول رییس جمهوری با بیان بر اینکه روزنامه نگار شجاع، آگاه ، با اخلاق و متخصص نیاز امروز جامعه است، بیان کرد: اخلاق حرفه ای و مسوولیت اجتماعی باید در مطبوعات جدی گرفته شود.

**لایحه نظام رسانه ای در دستور کار دولت
جهانگیری با بیان اینکه اینکه گاهی اوقات بحث می کنیم که مسوولیت حراست و پاسداشت اخلاق حرفه ای در مطبوعات بر عهده کیست و می گوییم آیا بر عهده دولت یا وزارت ارشاد اسلامی و یا برعهده خود صنف است اظهارکرد: در صنوف مهم مثل پزشکی که با جان مردم در ارتباط است گفته می شود مسولیت حرفه ای پزشک نظارت و کنترل و برخورد با تخلفاتش برعهده خود پزشکان باید باشد؛ البته حق مردم است که به دستگاه قضایی هم مراجعه کنند.
وی ادامه داد: ما با همین ذهنیت سازمان نظام رسانه ای را در دولت تصویب کردیم که البته این لایحه خواهد بود و بیش از یک سال و نیم است که در کمیسیون های دولت در حال بررسی است و از چهارشنبه به جلسه اصلی دولت آمده است.
معاون اول رییس جمهوری از وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی خواست که این لایحه را در اختیار مطبوعات قرار دهند که اگر آن ها انتقادی دارند آن را به دولت منتقل کنند تا بتوانیم در دولت از نظرات آن ها استفاده کنیم.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا