اقتصاد فناوری اطلاعات وارتباطات در برنامه ششم به 120 هزار میلیارد تومان می رسد
پایگاه خبری ا رک خبر-بیرجند:
معاون وزیر ارتباطات:
اقتصاد فناوری اطلاعات وارتباطات در برنامه ششم به 120 هزار میلیارد تومان می رسد
معاون امور حقوقی، مجلس و استانهای وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: اقتصاد فناوری اطلاعات و ارتباطات (ICT) در برنامه ششم توسعه 120 هزار میلیارد تومان خواهد بود و باید تلاش کنیم این اقتصاد در خراسان جنوبی به یکهزار و 200 میلیارد تومان برسد.
به گزارش ارک خبربه نقل از ایرنا :مرتضی براری روز سه شنبه در همایش سرمایه گذاری، تولید و اشتغال خراسان جنوبی در بیرجند افزود: تعریف دقیق اقتصاد مقاومتی خلق ثروت حداکثری از ظرفیت های انسانی است و آی سی تی قرار است از ظرفیت نیروی انسانی استان استفاده کند.
وی گفت: هدف ما ایجاد سبد درآمدی جدید به نام آی سی تی است که امروز قرار است این برنامه را در استان ایجاد کنیم.
معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات بیان کرد: اقتصاد فناوری اطلاعات و ارتباطات اکنون 40 هزار میلیارد تومان است که انتظار داریم حداقل یک درصد این اقتصاد توسط خراسان جنوبی جذب شود.
وی با بیان اینکه مهمترین سرمایه برای جذب این اقتصاد نیروی انسانی است افزود: محور دوم بحث زیرساخت هاست که در دولت یازدهم سرمایه گذاری خوبی در استان صورت گرفت.
وی گفت: آی سی تی (فناوری اطلاعات و ارتباطات) از مهمترین زیرساخت های توسعه است و امروز تمام کارهای بانکی با تلفن همراه در خانه انجام می شود که تنوع، افزایش و هزینه مردم کاهش یافته است.
براری با بیان اینکه اقتصاد ما مبتنی بر خلاقیت و فرد است گفت: خراسان جنوبی درحوزه نیروی انسانی دارای ظرفیت عظیمی است که می توان از آن به درستی استفاده کرد.
وی یادآور شد: امروز اقتصاد توسط ایده و خلاقیت ایجاد می شود لذا مهمترین گنج استان نیروی انسانی آن است که قابل مقایسه با دیگر استان ها نیست.
وی با اشاره به افزایش پهنای باند در چهار سال گذشته گفت: در خراسان جنوبی از 28 شهر استان 22 شهر به اینترنت نسل سوم ارتقا یافته و تا پایان سال تمام شهرها به نسل سوم ارتقا خواهند یافت.
معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ادامه داد: همچنین برنامه داریم 20 شهر استان بزودی مجهز به نسل چهارم شوند و در حال حاضر 529 روستای استان دارای اینترنت هستند.
وی با تاکید بر اینکه بیش از 92 درصد بازار ما دست بخش خصوصی است عنوان کرد: استفاده از بخش خصوصی برای سرمایه گذاری در روستا توجیه اقتصادی ندارد و امسال برنامه ریزی کردیم مشکل پوشش دهی تلفن همراه در روستاها کاهش یابد.
همایش سرمایه گذاری تولید و اشتغال استان خراسان جنوبی روز سه شنبه با حضور مقامات کشوری، سرمایه گذاران و سرکنسولگران و دیپلمات های خارجی در سالن اجتماعات شهید رجایی استانداری گشایش یافت.
98 سرمایه گذار از استان خراسان رضوی از بخش های مختلف مانند صنعت، معدن، عمران و ساختمانی، گردشگری، تجارت و اقتصاد محض به استان آمدند و همچنین 14 نفر از تهران و 10 سرمایه گذار از سیستان و بلوچستان به منظور آشنایی با امکانات و قابلیت های این استان مرزی برای سرمایه گذاری در این همایش حضور دارند.
همچنین در حاشیه این همایش، نمایشگاه ظرفیت ها و پتانسیل های سرمایه گذاری خراسان جنوبی با حضور ادارات کل صنعت، معدن و تجارت؛ جهاد کشاورزی؛ میراث فرهنگی و اتاق بازرگانی در استانداری خراسان جنوبی برپا شده است.
استان خراسان جنوبی با 11 شهرستان و حدود 800 هزار نفر جمعیت بعد از سیستان و بلوچستان و کرمان سومین استان پهناور کشور محسوب می شود و از قابلیت های اقتصادی ویژه از جمله در بخش کشاورزی، معدن، تجارت مرز و گردشگری برخوردار است.