رهبر معظم انقلاب: سلوک انقلابی و مردمی بودن دو امتیاز مهم مرحوم آیت الله آقانجفی بود
پایگاه خبری ارک خبر-تهران:
رهبر معظم انقلاب: سلوک انقلابی و مردمی بودن دو امتیاز مهم مرحوم آیت الله آقانجفی بود
تهران-ایرنا- رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار دستاندرکاران کنگره مفسر قرآن آیتالله آقانجفی همدانی فرمودند سلوک انقلابی و مردمی بودن دو امتیاز مهم مرحوم آیتالله آقانجفی بود.
به گزارش ارک خبربه نقل ازایرنا ، بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار دستاندرکاران کنگره مفسر قرآن آیتالله آقانجفی همدانی که در تاریخ 30 مرداد 96 برگزار شده بود، صبح امروز در محل این همایش در همدان منتشر شد.
حضرت آیتالله خامنهای در این دیدار، انتساب شخصیت برجستهای همچون آیتالله آقانجفی همدانی به دیار همدان را امتیازی مهم برای آن منطقه خواندند و با اشاره به مراتب بالای علمی، عملی، سلوکی و اخلاقی مرحوم آقانجفی همدانی گفتند: یکی از امتیازات مرحوم آقانجفی، فارسینویسی در آثار مکتوب و در واقع برخورداری از انگیزهی مهمِ «با مردم بودن و برای مردم بودن» و قرار دادن ذهن فعال، پرتلاش و پرمحتوا در اختیار مردم است.
رهبر انقلاب اسلامی، «سلوک انقلابی» را از دیگر ویژگیهای ممتاز مرحوم آقانجفی دانستند و افزودند: در دوران دفاع مقدس و در شرایطی که برخی از تهاجم دشمن و تهدید کشور و ملت و انقلاب غافل و یا نسبت به آن بیتفاوت بودند، افرادی همچون مرحوم آقانجفی با آن مقامات و مراتب علمی، از این مسئله مهم غافل نبودند و با برخورد بسیار گرم و گیرا با جوانان رزمنده، مرجع آنان بودند و این سلوک انقلابی بسیار برجسته و چشمنواز است.
نخستین کنگره علمی آیت الله آقا نجفی مفسر برجسته قرآن کریم امروز پنجشنبه -7 دی ماه – با قرائت پیام رهبر معظم انقلاب و حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در همدان آغاز شد.
آیت الله سید محمد حسینی همدانی معروف به آیت الله آقانجفی از علمای معاصر و از شاگردان خاص و داماد مرحوم میرزای نائینی و همچنین شاگرد مرحوم غروی اصفهانی در فقه و اصول و از شاگردان خصوصی قاضی طباطبایی در اخلاق بود.
آن مرحوم پس از کسب درجه اجتهاد از سوی شیخ محمد کاظم شیرازی و تائید آن از طرف شیخ عبدالکریم حائری یزدی موسس حوزه علمیه قم، از نجف به همدان عزیمت کرد و تا پایان عمر پر برکت خویش در حدود 50 سال در سنگر مسجد و محراب مشغول ارشاد و تبلیغ مردم شد.
آقانجفی 24 سال از عمر خود را در راه تفسیر قرآن مجید صرف کرد و منجر به تالیف ‘ انوار درخشان’ در 18 جلد شد.
آن فقیه بزرگ در تاریخ 9 مهر 1375 در نود و سه سالگی بدرود حیات گفت و در حرم مطهر امام رضا(ع) به خاک سپرده شد