کبه نان تست

در این قسمت از سرآشپز طرز تهیه کبه نان تست را برای شما ارائه می دهیم.

مواد لازم:

نان تست، مرغ، پیاز، هویج، فلفل دلمه ای، سیب زمینی، تخم مرغ، شیر، پودر سوخاری، زرد چوبه، آویشن، نمک و فلفل

مقدار مواد بستگی به تعداد افراد دارد.

طرز تهیه:

ابتدا مرغ را پخته و ریش ریش می کنیم. سیب زمینی، هویج را رنده کرده و فلفل دلمه ای و پیاز را خرد می کنیم. سپس مرغ، سیب زمینی، هویج، فلفل دلمه ای و پیاز را تفت داده و زردچوبه، آویشن، نمک و فلفل را اضافه می کنیم. اطراف نان تست ها را گرفته و در شیر خیس می کنیم. بعد نان تست را در دست پهن کرده و فشار می دهیم تا شیر اضافی آن گرفته شود. سپس از مواد به اندازه یک قاشق روی نان ریخته و می بندیم. کبه ها را به تخم مرغ زده شده آغشته کرده و در پودر سوخاری می غلتانیم. کبه ها را در روغن سرخ کرده و روی صآفی قرار می دهیم تا روغن اضافی آن گرفته شود. کبه ها در ظرف مورد نظر چیده و با سس قرمز تزیین می کنیم.

 

الناز اشراقی

دکمه بازگشت به بالا