ربیعی: تحریم ظریف تهاجم به بنیادهای دولت- ملت ایران است

سخنگوی دولت گفت: تهاجم بی‌سابقه و تحریم ناشیانه به ظریف در حقیقت تهاجم به یک شخص نیست، تهاجم به بنیادهای دولت- ملت ایران است.

«علی ربیعی» پیش از ظهر امروز – یکشنبه – در نشست خبری در جمع خبرنگاران با اشاره به تاریخ انتخابات در ایران گفت: انتخابات ۱۲مرداد ۱۳۵۵ اگر چه نخستین انتخابات آزاد در تاریخ ملت ایران نبود، اما بدون تردید کامل ترین و آزادترین انتخابات در جغرافیای منطقه بود.
سخنگوی دولت افزود: بی سبب نیست امروز همین الگوی دولت – ملتی که شکل گرفت، با اولین با انتخابات آزاد و انتخاب های پس از آن دولت – ملتی که بر مبنای قانون اساسی است، دائما در معرض تهاجم بی امان آمریکا قرار گرفته است.
وی افزود: از کودتای ۲۸ مرداد تا دهه های بعدی مشاهده کردیم که ایالات متحده آمریکا همواره پایه‌های سیاست خارجی خود را در منطقه ما به تعبیر بر شن های روان یعنی بر سست‌ترین حکومت های استبدادی و بحران زا بنا کرده است و اساسا با دولت – ملت برخاسته از رای مردم سر به خصومت گذاشته است.

تهاجم به ظریف تهاجم به بنیادهای دولت – ملت ایران است 

 وی یادآورشد: تهاجم بی‌سابقه و تحریم ناشیانه به ظریف در حقیقت تهاجم به یک شخص نیست، تهاجم به بنیادهای ملت- دولت ایران است.آمریکا می خواهد القا کند که در ایران یک ملت و یک دولت و یک نمایندگی واحد ملی وجود ندارد. اما این تهاجم چنان ناشیانه و چنان نسنجیده است که جامعه مدنی ما پیشتازانه پشت سر ظریف و در حقیقت پشت سر دولت-ملت حقوقی و قانونی ایران ایستاد و متحد شد.

 ربیعی خاطرنشان کرد: تحریم ظریف توسط آمریکا نشان می‌دهد که آمریکا هنوز از اعتیاد و بیماری مزمن و جان سخت کودتا گرایی رها نشده است و هنوز هم نوع جدیدی از کودتاگرایی در هیات حاکمه آمریکا جاری‌ است و امروز دوباره همان ذهنیت کودتایی را می بینیم که در پس تحریم ظریف عمل می‌کند.

وی یادآورشد: ما خوشحالیم که قدرت جامعه مدنی ما به اندازه ای است که حمایت از ظریف، حمایت از دولت و ملت و حمایت از تمام نهادهای حاکمیتی در برهه‌های مختلف در مقابل زورگویی های آمریکا را به دنبال داشته است و امروز هم این جامعه پیشتاز مقاومت در مقابل زورگویی آمریکا شده است.

 سخنگوی دولت با بیان این که این اقدام آمریکا خلاف همه روندهای دیپلماتیک اتفاق بی‌سابقه ای هم در تاریخ دیپلماسی جهان است، تصریح کرد: اینکه دولتی دائماً ادعای مذاکره  کند و بعد وزیر خارجه همان کشور را که دعوت به مذاکره می کنند تحریم کنند اگر مضحک نیست پس چیست؟در دیدار با یک سناتور از او دعوت می‌کنند که به ملاقات بیاید و سپس او را تحریم می کنند.

 وی اضافه کرد:به اعتقاد ما این تحریم نشان می‌دهد که سیاستمداران کاخ سفید موضوعات را قدری هم شخصی کردند، این ادعا از روزی که این تیم در آمریکا به قدرت رسید و در مورد ظریف صحبت‌هایی را بیان کردند کاملاً حسادت های کودکانه و شخصی هم در آن نمایان بود.

 ربیعی گفت:  ظریف هراسی آمریکا از یک سو هراس از منطق و از سخنان محکمه پسند ایشان را به نمایش گذاشته و از سوی دیگر ریشه در تلاش آنها برای القای دو دولتی در ایران دارد.اما آمریکا باید بداند از نظر دولت جمهوری اسلامی ایران دکتر ظریف مسئول سیاست خارجی است، هم مسئول دیپلماسی عمومی ماست و هم مسئول دیپلماسی امنیتی و هر مسیر دیپلماتیک باید از مسیر ایشان باید بگذرد همه مسیرها باید از طریق ایشان بگذرد. وی یادآورشد: این که آمریکایی ها ظریف را تحریم کردند خودشان را از گفت و گو و دیپلماسی محروم کرده‌اند.

ظریف معتمد نظام و رهبری است

سخنگوی دولت افزود: بر خلاف اظهارات تفرقه افکنانه ترامپ ظریف معتمد نظام و رهبری است. ایستادن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و ستاد کل نیروهای مسلح و ارتش و از همه بیشتر و مداوم تر رهبری معظم انقلاب در پشتیبانی ظریف، یکپارچگی ملی ما علیه کاخ سفید را نشان می دهد.
ربیعی گفت: این اقدام آمریکا، وحدت داخلی ما را تشدید کرده است و واکنش منفی جامعه جهانی را هم در پی داشته است. سازمان ملل متحد نکوهش کرده است،  اتحادیه اروپا و بسیاری از کشورها اعلام کرده اند که این تحریم ها را به رسمیت نمی شناسند. داخل هیات حاکمه و میان احزاب آمریکا هم مناقشه بر سر این تحریم شکل گرفته است.
وی یادآورشد: از این پس این تحریم یک نماد و سندی محکم بر ناکامی آمریکا در منزوی سازی ایران هم تبدیل شده و صدای ظریف به مثابه زبان گویا و توانمند،  قوی تر و پر طنین تر از گذشته شنیده خواهد شد.
سخنگوی دولت خاطر نشان کرد: اخیرا هم شاهد حمایت مقام معظم رهبری برای چندمین بار از آقای ظریف بوده ایم که این حمایت ها هم نشان دهنده تحلیل نادرست کاخ سفید از تحولات داخلی ایران است.

سخنگو روز خبرنگار را تبریک گفت

علی ربیعی با اشاره به در پیش رور بودن روز خبرنگار گفت: از طرف دولت جمهوری اسلامی ایران این روز را به همه خبرنگاران در روزنامه ها، خبرگزاری های مکتوب و تصویری تبریک می گویم.همه آن هایی که پشت دوربین هستند، فیلم می گیرند، آنهایی می نویسند، قلم به دست می گیرند، تبریک می گوییم.
وی به مشکلات خبرنگاران پرداخت و افزود: امیدوار هستیم که سه مسئله روزنامه نگاری ما یعنی مسئله امنیت شغلی و امنیت قلم و معیشت را هم با هماهنگی و همکاری هایی که نهادهای صنفی روزنامه نگاری و مطبوعات در ایران شکل گرفته با دولت بتوانیم روز به روز بهتر کنیم و زندگی روزنامه نگاری را به زندگی بی دغدغه ای تبدیل کنیم.
سخنگوی دولت افزود: من هم به عنوان یک همکار قدیمی رسانه مطمئن هستم شرایطی که روزنامه نگاری ما دارد از تلاش برای جریان سالم و پرمسئولیت نوشتن هیچ گاه دریغ نکرده اند. در روز خبرنگار، یادی می کنیم از شهید صارمی و علاوه بر این که این روز را پاس می داریم، به اعتقاد من بهانه این روز می تواند به شروع یک نهضت و تلاش از درون جامعه روزنامه نگاری ما مقابله با آنهایی که بد می‌نویسند، افشاگرانه و بی حرمتانه می‌نویسند و در این روزها هم زیاد شاهد آن هستیم، باشد.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا