اجرای ۱۷۵ مصوبه در کمیته تامین کنندگان شرکت گاز استان اصفهان

اجرای ۱۷۵ مصوبه در کمیته تامین کنندگان شرکت گاز استان اصفهان

:مدیرعامل شرکت گاز استان اصفهان، گفت: در راستای مدیریت شراکت ها و ارتباطات با تامین کنندگان و پیمانکاران، ارزیابی عملکرد و توسعه هم افزایی و بهبود کیفیت خدمات آنها، کمیته تامین کنندگان از شهریور سال ۹۲ با یازده عضو تشکیل و تا کنون ۱۷۵ مصوبه در این حوزه اجرایی شده است.

به گزارش ارک خبر: این شرکت  در راستای دستیابی به اهداف تعالی سازمانی با تشکیل یازده کمیته تخصصی ومشارکت کارکنان خود، در حال پیاده سازی و نهادینه کردن مدل سرآمدی و بهبود مستمر صنعت نفت کشور است که یکی از این کمیته های یازده گانه کمیته تامین کنندگان می باشد.

سید مصطفی علوی، افزود: از زمان تشکیل کمیته تامین کنندگان تا کنون ۱۱۷ جلسه برگزار و ۱۷۵ مصوبه پیگیری شده است و همچنین ۵ اقدام اصلاحی ناشی از خود ارزیابی نیز در سال گذشته اجرایی گردید.

وی، تصریح کرد: با شناسائی و نقاط قوت و ضعف، فرصتها و تهدیدها، زمینه های قابل بهبود شرکت مشخص گردید و پروژه های بهبود حوزه تامین، در راستای اهداف استراتژیک تامین با کیفیت و بهنگام، بهبود فرآیند برون سپاری و توسعه زنجیره تامین مبتنی بر فرآیند مدیریت تامین و زیر فرآیندهای برآورد، ارزیابی پیمانکاران و تامین کنندگان، انتخاب پیمانکاران و عقد قرارداد، بازرسی کالا، تامین و خرید کالا صورت پذیرفت.

علوی، تدوین دستورالعمل نحوه ارزیابی و انتخاب پیمانکاران نمونه به منظور تقدیر سالیانه و ارزیابی کیفی پیمانکاران و تامین کنندگان، توسعه رویکرد مدیریت ریسک به حوزه تامین، توسعه نظام پیشنهادات به تامین کنندگان، ایجاد مکانیزم نظرسنجی از تامین کنندگان، بازنگری و تدوین شاخص های حوزه تامین و سنجش اثر بخشی رویکردها، طراحی و استقرار نظام جامع مدیریت برون سپاری را از مهمترین اقدامات کمیته تامین کنندگان عنوان کرد.

مدیرعامل شرکت گاز استان اصفهان، همچنین، شناسایی و طبقه بندی تامین کنندگان براساس نوع تامین و نیاز به خدمت ایشان در قالب ۳ گروه اصلی تامین کنندگان کالا، تامین کنندگان اجرایی، تامین کنندگان خدماتی را از دیگر اقدامات کمیته تامین کنندگان برشمرد و گفت: اطلاعات ایشان در قالب بانک های اطلاعاتی امور پیمان ها نظام مند گردیده و باتوجه به اهمیت نقش هر گروه در تحقق راهبرد، سیاست هایی جهت ارتباط بهتر با ایشان اتخاذ شده است.

وی، بیان داشت: در راستای توسعه رویکرد مدیریت ریسک به حوزه تامین با همکاری واحد HSE و واحد پژوهش یک پروژه کارشناسی ارشد تعریف گردید و ریسک های تامین کنندگان در ۳ گروه ( تامین کنندگان کالا ، تامین کنندگان اجرائی و تامین کنندگان خدمات ) بر اساس روش FMEA شناسایی و اقدام اصلاحی مرتبط تعریف گردید.

علوی گفت: برای افزایش انگیزه و تقدیر از تامین کنندگان برتر گردهمایی سالانه ای هر ساله برگزار می شود ، که تعامل و تقویت ارتباط با تامین کنندگان، افزایش فرهنگ ایمنی در پیمان ها،ایجاد نظام رتبه بندی با ذکر نقاط قوت وضعف و ایجاد مکانیزم نظر سنجی از تامین کنندگان برگزار می شود

وی، افزود: همچنین به منظور کنترل فعالیتهای حوزه تامین شاخصهای هر حوزه طراحی گردید که به صورت دوره ای توسط متولیان مربوطه اطلاعات خواسته شده ارائه و شاخص ها بصورت مرتب رصد می گردد.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا