سرآشپز
نام غذا: دسر میوه
مواد لازم: سیب بزرگ ۱ عدد، پرتقال ۱ عدد، نارنگی ۱ عدد، انار ۳ عدد، کیوی ۳ عدد، گلابی سفت ۲ عدد، خامه ۲ پیمانه، پودر قند ۴ تا ۵ قاشق غذاخوری.
طرز تهیه: خامه و پودر قند را خوب هم می زنیم. سپس نصف آن را در ظرفی ریخته و سیب ، گلابی، کیوی، خرد شده و انار دانه شده را اضافه و مخلوط می کنیم. در آخر نارنگی و پرتقال خرد شده را اضافه می کنیم. سپس در ظرف اصلی می ریزیم. مابقی خامه و پودر قند روی دسر می ریزیم و با انار دانه شده تزیین می کنیم.
* هنگام خرد کردن سیب به آن چند قطره آبلیمو اضافه می کنیم تا رنگ عوض نکند.
الناز اشراقی