سرآشپز

نام غذا: دسر ماست

مواد لازم: شیر یک و یک دوم پیمانه، ماست پر چرب یک و یک دوم پیمانه، خامه ۲۰۰ گرم، کمپوت آناناس ۱۵۰ گرم، ژلاتین ۵ ورق، وانیل یک چهارم قاشق مربا خوری، شکر یک دوم پیمانه

طرز تهیه: ابتدا ژلاتین را داخل شیر سرد حل می کنیم تا کمی اسفنجی شود. سپس روی بخار آب قرار می دهیم تا ژلاتین به صورت بن ماری کاملا در شیر حل شده و یک دست شود . ماست ، خامه، شکر و وانیل را مخلوط کرده و آنقدر هم می زنیم تا کاملا با هم مخلوط شوند. شیر و ژلاتین را آرام آرام به مخلوط ماست افزوده و هم می زنیم تا یک دست شود. کف روی دسر را کاملا جمع کرده و آب کمپوت را اضافه می کنیم. خود آناناس ها را نگینی خرد کرده و کمی ازآن را کف لیوان های تک نفره می ریزیم. سپس از دسر آماده شده روی آن ریخته و حداقل به مدت ۲ الی ۳ ساعت در یخچال قرار می دهیم. پس از این که دسر کاملا بست روی آن را با گل خامه و آناناس خرد شده تزیین کرده و سرو می کنیم.

الناز اشراقی

دکمه بازگشت به بالا