منطقه ویژه اقتصادی در سراب احداث می شود

نماینده مردم سراب در مجلس شورای اسلامی گفت:احداث منطقه ویژه اقتصادی سراب از برنامه‌های اولویت دار این شهرستان است که به همت سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران اجرا می‌شود.

به گزارش ارک خبر،نصیرپور در دیدار با دبیر شورای عالی مناطق آزاد کشور با اشاره به روند اجرای کارخانه نفلین سینیت و لزوم راه اندازی صنایع معدنی در محل سایت این طرح گفت:: احداث منطقه ویژه اقتصادی سراب از برنامه‌های اولویت دار این شهرستان که به همت سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران اجرا می‌شود.

 

نصیرپور با بیان اینکه عملیات احداث این طرح تا یک ماه آینده آغاز می‌شود افزود: تمام زیرساخت‌های منطقه ویژه اقتصادی از جمله زمین، برق، گاز و آب در محل اجرای آن تأمین شده است.

 

مسرور دبیر شورای عالی مناطق آزاد کشور گفت: صنایع معدنی که در این منطقه سرمایه گذاری خواهند کرد از معافیت‌ها و مشوق‌های قانونی بهره‌مند خواهند شد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا