دولت تسهیلات ویژه ایی برای کارآفرینان در نظر بگیرد/ بلوک 20 درصد تسهیلات بانکی فعالان اقتصادی تصمیمی برای بهبود فضای کسب و کار نیست

پایگاه خبری ارک خبر- اصفهان:

سهل آبادی در یازدهمین جشنواره کارآفرینان برتر استان اصفهان:

دولت تسهیلات ویژه ایی برای کارآفرینان در نظر  بگیرد/ بلوک 20 درصد تسهیلات بانکی فعالان اقتصادی تصمیمی برای بهبود فضای کسب و کار نیست

رییس اتاق بازرگانی اصفهان گفت: دولت با اختصاص تسهیلات ویژه  برای کارآفرینان می تواند علاوه بر رونق تولید با بحران بیکاری  مقابله کند .

به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی اصفهان، سید عبدالوهاب سهل‌آبادی در یازدهمین جشنواره کارآفرینان برتر استان اصفهان با اشاره به نقش کارآفرینان در ایجاد اشتغال در سالن همایش های بین المللی اتاق بازرگانی اصفهان گفت: کارآفرینان در ظاهر فقط ایجاد اشتغال نمی‌کنند اما اشتغال را به همراه دارند.

وی  به کمبود کمک‌های مالی در راستای کمک به کارآفرینان اشاره کرد و گفت: کارآفرین فکر و ایده دارد ولی کمک درخوری برای توسعه فعالیت آن‌ها صورت نگرفته است.

سهل آبادی با اشاره به اختلاف طبقات در فضای اقتصادی ایران گفت:کارگران شرایط سختی دارند و اختلاف طبقاتی به اوج خودش رسیده است؛ اگر امروزه مشکلات اصفهان گوشزد می‌شود به دلیل پیشگیری از مشکلات سخت آتی است که در صورت نادیده گرفتن بروز پیدا می‌کند.

رییس خانه صنعت،معدن و تجارت ایران در بخشی از سخنان خود از افزایش میزان سپرده متقاضیان وام از 15 به 20 درصد گفت:بلوکه شدن 20 درصد تسهیلات بانکی  فعالان اقتصادی نمی تواند تصمیم برای بهبود فضای کسب و کار و تامین نقدینگی واحدهای تولیدی باشد .

رییس کانون کارآفرینی استان اصفهان با اشاره به پایین بودن  سهم بانوان در اقتصاد ایران  گفت: نیمی از جامعه ما را زنان تشکیل می‌دهند اما سهم آن‌ها از اشتغال تنها 20 درصد است و این در حالی است که زنان به دنبال کسب‌وکارند .

وی  افزود: بحران بیکاری یک بحث است و موضوع کارگران بیکار بحثی دیگر است که به مراتب مهم‌تر است.

وی کارگران را مظلوم ترین قشر جامعه برشمرد و گفت:حقوق کارگر آخرین پرداختی یک واحد تولیدی پس از هزینه های مواد اولیه ،انرژی و تامین اجتماعی  است .

سهل آبادی به فعالیت کانون کارآفرینی استان اصفهان اشاره کرد وگفت: تقویت کارافرینی در فضای اقتصادی استان و حمایت معنوی از کارافرینان بخشی از فعالیت های این کانون است .

سپهری :وضعیت مناسبی از نظر شاخص‌های کارآفرینی ندارد

 محمدرضا سپهری معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در همایش تجلیل از کارآفرینان برتر استان اصفهان گفت: کشور در حال حاضر وضعیت مناسبی از نظر شاخص‌های کارآفرینی ندارد.

وی در ادامه با تاکید بر لزوم بهبود فضای کسب‌وکار گفت: فضای کسب‌وکار در حال حاضر مناسب نیست و وضعیت کار و آموزش نیاز به تغییر در آینده دارد.

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی  اظهار داشت: مفاهیم کار، کارفرما و کارگر دستخوش تغییر هستند و جوامعی می‌توانند در این عرصه پیشتاز باشند که خود را با این مفاهیم پویا تطبیق دهند.

مدیر کار و تامین اجتماعی وزارت کار  جامعه را نیازمند حرکت به تفکر سامانه‌ای و نظام گرا در حوزه اشتغال دانست و تصریح کرد: باید کسب‌وکارهای خوش آتیه شناسایی شوند و در این راستا باید سیاست‌های یکپارچه در محیط کسب‌وکار حاکم شود

ساسان: بزرگترین نوع کارآفرینی ، کارآفرین غنی سازی اوقات فراغت ا ست

سید عبدالحسین ساسان  اقتصاد دانان و استاد دانشگاه در این جشنواره با اشاره به اینکه بیکاری تحصیل کرده ها، معضل بزرگ کشور و اصفهان است، اظهار داشت: اگر این افراد حتی تحصیل هم نمی کردند اکنون با مشکل بیکاری مواجه بودند.

وی با بیان اینکه کمتر از 10 تا 8 سال از عمر دانش کارآفرینی می گذرد، گفت: تا چند سال پیش کارآفرینی به گروه های متعددی تقسیم می شد و اکنون حدود 12 گروه داریم.

به گفته ساسان، بزرگترین نوع کارآفرینی ، کارآفرینی  غنی سازی اوقات فراغت است ،افزود: تا چند سال آینده بشر با هدیه ای با عنوان اوقات فراغت از جانب صنعت مواجه  می شود.

دبیر کانون کارآفرین استان اصفهان  با تاکید بر اینکه گردشگری، یکی از بزرگترین مشاغلی دنیا در آینده است، گفت: ما باید خود را برای این تحول عظیم آماده کنیم.

نیرومند: 35  درصد از تحصیل کرده‌های استان بیکار هستند

حسن نیرومند مدیرکل اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان در این مراسم گفت: در سال‌های اخیر جامعه به سمتی رفته است که نیاز به حضور افراد کارآفرین بیشتر شده و تلاش‌هایی برای عبور از اقتصاد متکی بر منابع و رسیدن به اقتصاد مبتنی بر دانش صورت گرفته است.

وی با اشاره به افزایش نرخ بیکاری تحصیل کنندگان در استان اصفهان افزود: در حال حاضر 35 درصد از تحصیل کرده‌های استان بیکار هستند و بر همین اساس الگو قرار دادن کارآفرینان در ایجاد کسب‌وکار بیش از پیش نیاز است.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا