سوپ چغاله بادام

fo1437

در این قسمت از سرآشپز روزنامه ارک طرز تهیه سوپ چغاله بادام را برای شما ارائه می دهیم.

مواد لازم:

چغاله بادام ۱۵۰ گرم،

کلم بروکلی خرد شده یک دوم پیمانه،

فلفل دلمه ای خرد شده یک چهارم پیمانه،

پیاز ۱ عدد،

سیر ۱ حبه،

آب مرغ ۲ پیمانه،

پنیر پارمسان ۲ قاشق سوپ خوری،

کره ۵۰ گرم،

خامه به مقدار لازم،

آرد ۲ قاشق سوپ خوری،

نمک و فلفل به مقدار لازم

 

طرز تهیه:

ابتدا چغاله بادام را نگینی خرد می کنیم. سپس چغاله، کلم بروکلی و فلفل دلمه ای را در مخلوط کن ریخته و مخلوط می کنیم. پیاز را خرد کرده و در کره تفت می دهیم تا سبک شود. سپس سیر ساطوری شده را افزوده و تفت می دهیم.

آرد را ریخته و تفت می دهیم تا زمانی که بوی خامی آن گرفته شود ولی تغییر رنگ ندهد. بعد آب مرغ را کم کم ریخته و هم می زنیم تا آرد گلوله نشود. وقتی مایه یکدست شد از صافی رد می کنیم تا سیر و پیاز جدا شود. سپس مخلوط  چغاله، کلم بروکلی و فلفل دلمه ای را افزوده و روی حرارت قرار می دهیم. پنیر پارمسان، نمک و فلفل را اضافه کرده و بعد از ۱۵ دقیقه سوپ آماده است. سوپ را در ظرف مورد نظر ریخته و با خامه تزیین می کنیم.

 

الناز اشراقی

دکمه بازگشت به بالا