سالاد فرانسوی
در این قسمت از سرآشپز روزنامه ارک طرز تهیه سالاد فرانسوی را برای شما ارائه می دهیم.
مواد لازم:
کالباس ۲ عدد،
کلم سفید کوچک ۱ عدد،
هویج رنده شده به مقدار لازم،
گردو ۵ عدد،
کشمش ۲۰ عدد،
سس مایونز به مقدار لازم،
آب لیمو به مقدار لازم،
فلفل و نمک به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا کلم و کالباس را خلالی خرد می کنیم. سپس کلم، کالباس، کشمش، گردوی خرد شده و هویج را با هم مخلوط می کنیم. در ظرف دیگری سس مایونز، آب لیمو، نمک و فلفل را با هم خوب مخلوط می کنیم تا سس صاف و یکدستی بدست آوریم. سپس سس را به مواد افزوده و خوب مخلوط می کنیم. سالاد را در ظرف مورد نظر ریخته و با کشمش تزیین می کنیم.
الناز اشراقی