برگزاری مسابقات زیبایی‌های قرآن را نمایان می‌کند

برگزاری مسابقات زیبایی‌های قرآن را نمایان می‌کند

مدیر مجمع قاریان و حافظان حرم مطهر حضرت محمد هلال بن علی(ع) گفت: اولین وظیفه متولیان امور قرآنی نمایاندن زیبایی‌ها و جاذبه‌های قرآن به مردم است که برگزاری مسابقات قرآنی تأثیر بسیاری در این زمینه داشته است.

به گزارش ارک خبر، محسن عباسیان، مدیر مجمع قاریان و حافظان حرم مطهر حضرت محمد هلال بن علی(ع) با اشاره به اینکه در همه آیات قرآن موضوع هدایت‌گری مشهود است، اظهار کرد: اولین وظیفه متولیان امور قرآنی، نمایاندن زیبایی‌ها و جاذبه‌های قرآن به مردم است که برگزاری مسابقات قرآن در رشته‌های متعدد و با سبک‌ها و شیوه‌های مختلف کار خوبی است که تأثیر زیادی در رفع مهجوریت از قرآن داشته است.

مدیر مجمع قاریان و حافظان هلال تصریح کرد: خوشبختانه حفظ و قرائت قرآن که اولین قدم ورود به دریای عمیق قرآن است در کشور ما رونق نسبی پیدا کرده، اما این کافی نیست و آنچه که راه را برای دستیابی به گوهرهای ناب قرآنی و زندگی به رنگ قرآن هموار می‌کند، این است که از سطح این دریا آرام آرام به عمق برویم و این معنای واقعی تدبر و تفکر است.

عباسیان افزود: هر چند تلاوت و حفظ به تنهایی نیز ثواب و فضیلت دارد، اما مانند چراغی است که از نور آن استفاده‌ای نشود و فقط به داشتن آن چراغ افتخار کنیم. تدبر و تفکر نه تنها در قرآن، بلکه در همه آیات و مخلوقات خداوند لازمه زندگی است، وجه تمایز انسان با سایر مخلوقات همین قوه تفکر است و چه کتابی بهتر از قرآن که با تفکر و تدبر در آن راه زندگی‌مان را بجوییم.

مسابقات، هدفمند پیش برود

وی بیان کرد: مسابقات، شیوه خوبی است به شرطی که هدفمند باشد، آینده داشته باشد و نیازهای شرکت‌کنندگان را نیز در نظر بگیرد. شرکت‌کننده مسابقات چه برندگان و چه سایرین نباید بعد از مسابقه رها شوند، مدارس یکی از محوری‌ترین نقطه شروع این مسابقات است. شرکت‌کنندگان در مسابقه، ابتدا خود را به ادب قرآنی آراسته کنند، گرم کردن بازار قرآن، پر کردن در و دیوار از تبلیغات قرآنی و ایجاد موج قرآنی میان دنیای مادیات، حرکت زیبایی است که می‌تواند مطلع حرکت به سوی جامعه استاندارد قرآنی باشد.

مدیر مجمع قاریان و حافطات هلال گفت: اول باید درمردم احساس نیاز به قرآن را زنده کرد و این امر به زمان نیاز دارد؛ چرا که انسان‌ها عموماً به دنبال لذت‌ها و منافع در دسترس و سهل الوصول هستند و اکثریت مردم به عاقبت کار توجهی ندارند.
عباسیان، یادگیری آموزه‌های قرآنی و عمل به برنامه‌های قرآنی را از آن دسته منافعی بیان کرد که آرام آرام و به تدریج در زندگی تأثیر می‌گذارد.

ارائه‌دهندگان مفاهیم قرآنی عامل به قرآن باشند
وی گفت: مردم دنبال الگوها هستند و سخنرانی‌ها و موعظه‌هایی که در گوینده آن عمل نباشد، تأثیرش در حد صفر است؛ پس باید کسانی به مردم برنامه‌ها و مفاهیم قرآنی را ارائه کنند که خود متخلق به اخلاق قرآنی باشند. برای ورود قرآن و عرضه مفاهیم قرآنی به مردم، ابتدا باید جلوه‌ای از زیبایی‌های آن را به مردم ارائه کرد و برگزاری این مسابقات قرآنی یکی از همین زیبایی‌هاست. کودکان، نوجوانان و حتی جوانان ما دلی پاک و بسیار نزدیک به آسمان دارند. سن ایشان اقتضا می‌کند که کنجکاو و به دنبال نوآوری باشند. وظیفه ماست قبل از اینکه زرق و برق‌های شیطانی و محتواهای بی‌فایده و بعضاً ضد انسانی، این عزیزان را به خود مشغول کنند ما با استفاده از ابزارها و فناوری‌های محبوب و با محتوای تربیتی و قرآنی، اقدام به جذب کنیم.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا