سرآشپز
نام غذا: سالاد ترکیه
مواد لازم: کاهو ۱ عدد، فلفل دلمه ای سبز، فلفل دلمه ای قرمز، خیار کوچک ۱ عدد، گوجه فرنگی بزرگ ۱ عدد، پیاز کوچک ۱ عدد، سیر ۱ حبه، نعناع ۸ برگ، جعفری به مقدار لازم، زیتون سیاه به مقدار لازم، لیمو ترش ۱ عدد، روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری، پنیر فتا به مقدار لازم، سماق یک دوم قاشق چای خوری، فلفل سیاه یک دوم قاشق چای خوری، نمک ۱ قاشق چای خوری
طرز تهیه: ابتدا کاهو، خیار و گوجه فرنگی را خرد می کنیم. پیاز و یک چهارم از فلفل دلمه ای ها را خلالی خرد می کنیم. سپس مواد خرد شده را با هم مخلوط می کنیم.
سیر، نعناع و جعفری را خیلی ریز خرد کرده و آب لیمو ترش، روغن زیتون، سماق، نمک و فلفل را اضافه می کنیم. سپس سس را خوب مخلوط می کنیم.
سس را به سالاد افزوده و خوب هم می زنیم تا مواد کاملا آغشته شوند. سپس با زیتون سیاه و پنیر فتا تزیین کرده و سرو می کنیم.
* اگر نیاز بود داخل خیار را خالی می کنیم.
الناز اشراقی