سرآشپز
نام غذا: وین شنیسل
مواد لازم: راسته گوساله ۵۰۰ گرم، پنیر پارمزان ۱۰۰ گرم، تخم مرغ ۲ عدد، شیر ۴ قاشق غذا خوری، بادام زمینی ۵۰ گرم، آرد سوخاری ۳۰۰ گرم، کره ۵۰ گرم، روغن به مقدار لازم، نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه: ابتدا گوشت را به صورت نازک و مربع شکل برش داده و در پیاز خرد شده می خوابانیم. بعد از مدتی گوشت را ازدرون پیاز خارج کرده و هر دو طرف آن را به نمک و فلفل آغشته کرده و می گذاریم تا مزه دار شود. تخم مرغ ها را زده و شیر، پنیر رنده شده و بادام زمینی خرد شده را افزوده و هم می زنیم تا صاف و یکدست شود. سپس گوشت ها را داخل مایه قرار می دهیم. کره و روغن را روی حرارت قرار داده و گوشت ها را از مایه خارج کرده و به آرد سوخاری آغشته می کنیم. وقتی روغن کاملا داغ شد گوشت ها را در آن قرار داده و حرارت را کم می کنیم تا کاملا پخته شوند.
الناز اشراقی