سرآشپز
نام غذا: سوپ قارچ خامه ای
مواد لازم: قارچ خرد شده ۱ لیوان، پیاز ۱ عدد، عصاره مرغ ۱ بسته کوچک، شیر ۴ لیوان، خامه ۱ لیوان، کره ۲۵ گرم، آرد ۳ قاشق غذا خوری، آویشن ۱ قاشق مربا خوری، نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه: ابتدا پیاز را رنده کرده و تفت می دهیم. زمانی که آب آن کشیده شد کره را اضافه کرده و سرخ می کنیم. سپس قارچ، آویشن، نمک و فلفل را افزوده و تفت می دهیم. عصاره مرغ را در مقداری شیر داغ حل کرده و به مواد اضافه می کنیم. ۴ لیوان شیر را در ظرف دیگری روی حرارت قرار می دهیم تا به جوش آید. آرد را الک کرده و با نمک مخلوط می کنیم. بعد کم کم به شیر در حال جوش ریخته و هم می زنیم. مخلوط آرد و شیر را به قارچ افزوده و حرارت را ملایم می کنیم. وقتی سوپ کمی غلیظ شد خامه زده شده را اضافه کرده و از روی حرارت بر می داریم. سوپ را در ظرف مورد نظر ریخته و با جعفری و گردو آسیاب شده تزیین می کنیم.
الناز اشراقی