سرآشپز
پنجشنبه ۹۹/۶/۱۳
نام غذا: یخ در بهشت
مواد لازم: توت فرنگی خرد شده ۴ پیمانه، پوست رنده شده پرتقال ۱ قاشق غذا خوری، پوست رنده شده لیمو ترش زرد ۲ قاشق چای خوری، پوست رنده شده لیموترش سبز یک و یک دوم قاشق چای خوری، آب پرتقال یک سوم پیمانه، آب لیمو ترش زرد ۳ قاشق غذا خوری، آب لیمو ترش سبز ۲ قاشق غذا خوری، آب سه چهارم پیمانه، شکر ۱ پیمانه
طرز تهیه: ابتدا آب، شکر، پوست پرتقال و لیمو ها را باهم مخلوط کرده و روی حرارت قرار می دهیم. وقتی به جوش آمد حرارت را ملایم کرده و ۵ دقیقه دیگر می جوشانیم. بعد از خنک شدن از صافی رد کرده و آب پرتقال و آب لیمو ها را به آب اضافه می کنیم. توت فرنگی و آب میوه را در مخلوط کن ریخته و مخلوط می کنیم تا مایع یکدست و نرمی بدست آید. سپس مخلوط مواد را به مدت ۳ ساعت در فریزر قرارداده و بعد از این مدت هم می زنیم. دوباره به مدت ۳ ساعت در فریزر قرار می دهیم. یخ در بهشت را در ظرف های مورد نظر ریخته و با توت فرنگی تزیین می کنیم.
* اگر تکه های ریزی از توت فرنگی در مخلوط مواد باقی بماند هنگام مخلوط کردن بهتر است.
* اگر هنگام سرو مواد زیاد سفت بود به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه در دمای محیط قرار می دهیم تا کمی شل شود.
الناز اشراقی