سرآشپز
نام غذا: بستنی توت فرنگی
مواد لازم: توت فرنگی۳۵۰ گرم، پودر قند یک دوم پیمانه؛ تخم مرغ ۲ عدد، خامه ۱ پیمانه
طرز تهیه: ابتدا توت فرنگی ها را با پشت قاشق له می کنیم. زرده تخم مرغ ها را از سفیده جدا کرده و سفیده را در ظرف مورد نظر می ریزیم. سپس پودر قند را اضافه کرده و خوب هم می زنیم. بعد از این که به صورت کرم در آمد و رنگ آن کاملا سفید شد خامه را افزوده و خوب مخلوط می کنیم. سپس توت فرنگی را اضافه کرده و خوب هم می زنیم. حدود ۴ ساعت در فریزر قرار می دهیم و بعد آماده سرو است .
*بهتر است این بستنی را در ظرف استیل درست کنیم و لازم نیست چند بار از فریزر بیرون آورده و هم بزنیم.
الناز اشراقی