سرآشپز

نام غذا: برگر سویا و ذرت

مواد لازم: سویا ۲ پیمانه، ذرت پخته ۱ پیمانه، پیاز کوچک ۱ عدد، تخم مرغ ۱ عدد، آرد سوخاری ۲ قاشق سوپ خوری، زردچوبه ۱ قاشق چای خوری، نمک و فلفل به مقدارلازم

طرز تهیه: ابتدا سویا را در مقداری آب و نمک به مدت ۲۰ دقیقه خیس می کنیم. بعد از این مدت آبکش کرده و آب سرد روی آن می ریزیم. سویا را در دست کمی فشار می دهیم  تا آب آن خارج شود. سپس به همراه پیاز چرخ کرده و زردچوبه، نمک و فلفل اضافه می کنیم. تخم مرغ را افزوده و خوب ورز می دهیم. بعد ذرت را افزوده و مخلوط می کنیم. از مایه به اندازه پرتقال کوچک برداشته و شکل می دهیم. تمام مایه را به این شکل آماده کرده و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار می دهیم. پس از این مدت برگرها را در روغن سرخ می کنیم. سپس برگر، کاهو، گوجه فرنگی، خیارشور و پیاز را لای نان گرد قرار می دهیم. برگر سویا و ذرت را به همراه سس گوجه فرنگی سرو می کنیم.

الناز اشراقی

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا