سرآشپز

نام غذا: چیکن استراگانف

مواد لازم: سینه مرغ ۵۰۰ گرم، سیب زمینی ۴ عدد، پیاز ۱ عدد، قارچ ۵۰۰ گرم، شیر ۱ لیوان، خامه ۱۰۰ گرم، کره ۵۰ گرم، روغن مایع ۱۰۰ گرم، آرد سفید ۲ قاشق غذا خوری، زردچوبه به مقدار لازم، نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا سینه مرغ را به صورت نوارهای باریک خرد می کنیم. پیاز را خلالی خرد کرده و در روغن تفت می دهیم تا نرم و طلائی رنگ شود. سپس مرغ را اضافه کرده و تفت می دهیم. بعد در ظرف را گذاشته و حرارت را کم می کنیم تا مرغ مغز پخت شود. قارچ ها را ورقه ورقه کرده و در کمی کره سرخ می کنیم. قارچ های سرخ شده را همراه نمک و فلفل به مرغ اضافه کرده و تفت می دهیم. در قابلمه کوچکی کره را آب کرده و آرد را در آن تفت می دهیم تا خامی آن گرفته شود. سپس شیر را کم کم ریخته و هم می زنیم تا سس غلیظ شود. نمک و فلفل را افزوده و هم می زنیم. در آخر خامه را ریخته و از روی حرارت بر می داریم. سس را به مخلوط مرغ اضافه کرده و بعد از ۸ دقیقه از روی حرارت بر می داریم. سیب زمینی ها را به صورت خلالی خیلی نازک خرد کرده و در آب یخ می ریزیم. پس از ۲۰ دقیقه آبکش کرده و روی پارچه تمیز قرار می دهیم تا کاملا خشک شوند. سپس به نمک و زردچوبه آغشته کرده و سرخ می کنیم. چیکن استراگانف را در ظرف مورد نظر ریخته و سیب زمینی های سرخ شده را روی آن می ریزیم. همراه نان باگت سرو می کنیم.

الناز اشراقی

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا