سرآشپز

نام غذا: دسر خربزه

مواد لازم: خربزه متوسط ۱ عدد، شکر یک دوم لیوان، نشاسته ۴ قاشق غذا خوری، برگ نعناع یک مشت

طرز تهیه: ابتدا پوست خربزه را گرفته و خرد می کنیم. سپس خربزه، شکر، نعناع و نشاسته را داخل مخلوط کن ریخته و خوب مخلوط می کنیم. بعد مواد را داخل قابلمه می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا وقتی که کمی سفت شود. وقتی  دسر کمی خنک شد در ظرف مورد نظر ریخته و با خلال پسته و بادام تزیین می کنیم.

* به جای برگ نعناع می توانیم از چند قطره آب لیمو یا وانیل یا گلاب استفاده کنیم.

* مقدارشکر بستگی به شیرینی خربزه دارد.

 

الناز اشراقی

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا