سرآشپز

نام غذا: سالاد کدوحلوایی و لبو

مواد لازم: کدو حلوایی  ۵۰۰ گرم، لبو ۵۰۰ گرم، اسفناج ۱ کیلو، ماست ۲ قاشق غذا خوری، سس مایونز ۲ قاشق غذا خوری، نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا کدو را ریز خرد کرده و سرخ می کنیم. لبو را پخته و خرد می کنیم. ماست، سس مایونز، نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و با اسفناج خرد شده مخلوط می کنیم. سپس کدو و لبو را اضافه کرده و مخلوط می کنیم. سالاد را در ظرف مورد نظر ریخته و سرو می کنیم.

الناز اشراقی

 

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا