سرآشپز
نام غذا: سالاد کدوحلوایی و لبو
مواد لازم: کدو حلوایی ۵۰۰ گرم، لبو ۵۰۰ گرم، اسفناج ۱ کیلو، ماست ۲ قاشق غذا خوری، سس مایونز ۲ قاشق غذا خوری، نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه: ابتدا کدو را ریز خرد کرده و سرخ می کنیم. لبو را پخته و خرد می کنیم. ماست، سس مایونز، نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و با اسفناج خرد شده مخلوط می کنیم. سپس کدو و لبو را اضافه کرده و مخلوط می کنیم. سالاد را در ظرف مورد نظر ریخته و سرو می کنیم.
الناز اشراقی