سرآشپز

نام غذا: شوید پلو بندری با تن ماهی

مواد لازم: کنسرو تن ماهی ۱ قوطی، برنج ۲ پیمانه، پیاز ۲ عدد ، سیر رنده شده ۱ قاشق مربا خوری، گوجه فرنگی ۴ عدد، شوید خشک ۱ پیمانه، آب ۱ لیوان، پودرتخم گشنیز به مقدار لازم، زردچوبه و زعفران به مقدار لازم، فلفل قرمز و سیاه به مقدار لازم، نمک به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده و تفت می دهیم. پوست گوجه فرنگی ها را گرفته و پوره می کنیم. وقتی پیاز طلائی رنگ شد گوجه فرنگی، سیر، پودر تخم گشنیز، زردچوبه، فلفل قرمز و سیاه را افزوده و در ظرف را می گذاریم. بعد از۲۰ دقیقه که غلیظ شد تن ماهی، برنج، شوید، آب، زعفران و نمک را اضافه کرده و هم می زنیم. وقتی آب پلو کشیده شد دم کنی را گذاشته و حدود ۳۰ دقیقه دم می کنیم.

* اگر کنسرو بدون روغن بود کمی روغن به پلو اضافه می کنیم.

 

الناز اشراقی

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا