سرآشپز
نام غذا: مرغ ترش مازندرانی
مواد لازم: ران مرغ ۴ عدد، پیاز ۲ عدد، سیر ۲ حبه، آلو بخارا به مقدار لازم، انار دانه شده ۱ لیوان، رب انار ۱ قاشق غذا خوری، رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری، سبزی محلی شمالی خرد شده ۲ قاشق غذا خوری، پودر گردو ۱ قاشق غذا خوری، شکر به مقدار لازم، پودر ریحان به مقدار لازم، زردچوبه به مقدار لازم، نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه: ابتدا مرغ ها را به مخلوط پودر ریحان، زردچوبه، نمک و فلفل آغشته کرده و خوب ورز می دهیم. سپس مرغ ها را سرخ می کنیم. پیاز را ریز خرد کرده و سیر را رنده می کنیم. بعد پیاز و سیر را سرخ کرده و انار را اضافه می کنیم. پس از تفت دادن رب گوجه فرنگی و انار، پودر گردو، سبزی، کمی شکر، زردچوبه، نمک و فلفل را افزوده و تفت می دهیم. سپس مرغ ها را داخل سس چیده و از کنار ظرف مقداری آب جوش می ریزیم. در ظرف را گذاشته و ۱ ساعت با حرارت ملایم می پزیم تا به روغن بیفتد. در آخر آلو بخارای خیس شده را افزوده و بعد از نیم ساعت از روی حرارت بر می داریم. مرغ ترش را همراه پلو سرو می کنیم.
* آب را به اندازه ای می ریزیم که نصف مرغ ها را بپوشاند.
* می توانیم به جای سبزی محلی از نعناع، گشنیز و برگ سیر استفاده کنیم.
* می توانیم از مرغ کامل یا سینه مرغ نیز استفاده کنیم.
الناز اشراقی