سرآشپز

نام غذا: بستنی انار

مواد لازم: انار بزرگ ۲ عدد، لیمو ترش ۱ عدد، خامه غلیظ ۲ پیمانه، شکر یک و یک دوم پیمانه

طرز تهیه: آب انار ها و لیمو ترش را گرفته و در کاسه می ریزیم. سپس شکر را افزوده و خوب هم می زنیم تا شکر کاملا حل شود. خامه را ریخته و آنقدر می زنیم تا یکدست و صورتی رنگ شود. بعد مخلوط  را همراه قاشق درظرف دردار ریخته و  حداقل به مدت ۴ ساعت در فریزر قرار می دهیم. بستنی را با انار تزیین کرده و سرو می کنیم.

الناز اشراقی

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا