سرآشپز

نام غذا: سالاد لوبیای سفید

مواد لازم: لوبیا سفید ۶۰۰ گرم، بلال ۲ عدد، بادمجان ۳۰۰ گرم، کدو ۲ عدد، فلفل دلمه قرمز ۱ عدد، برگ مرزنجوش تازه یک و نیم قاشق غذا خوری، روغن زیتون یک سوم پیمانه، سرکه بالزامیک ۱ قاشق غذا خوری، نمک و فلفل به مقدار لازم

 

طرز تهیه: ابتدا لوبیا را پخته و آبکش می کنیم. بادمجان را از طول نصف کرده و به اندازه ۵ سانتیمتر خرد می کنیم. کدو، فلفل دلمه ای و مرزنجوش را درشت خرد می کنیم. بلال ها را به طول ۲ سانتیمتر خرد می کنیم. تمام مواد خرد شده، روغن زیتون، نمک و فلفل را با هم خوب مخلوط می کنیم. ماهی تابه را کمی چرب کرده و روی حرارت ملایم قرار می دهیم. سپس مخلوط مواد را در آن ریخته و سرخ می کنیم. وقتی مواد خوب پخته و نرم شدند در ظرف دیگری ریخته و لوبیا و سرکه را اضافه می کنیم.

الناز اشراقی

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا