سرآشپز
نام غذا: پاناکوتای خرمالو
مواد لازم: پوره خرمالو ۱ لیوان، خامه پاستوریزه ۲۰۰ گرم، شیر ۳ لیوان، آب یک دوم لیوان، پودر ژلاتین ۳ قاشق غذا خوری، شکر ۳ قاشق غذا خوری
طرز تهیه: ابتدا ژلاتین را با آب سرد مخلوط کرده و به روش بن ماری حل می کنیم. در ظرف دیگری شکر را به شیر افزوده و روی حرارت قرار می دهیم. وقتی جوشید از روی حرارت برداشته و خامه را اضافه می کنیم. بعد از خنک شدن پوره خرمالو و ژلاتین را افزوده و خوب مخلوط می کنیم. قالب مورد نظر را چرب کرده و مواد را داخل آن می ریزیم. پاناکوتا را به مدت ۵ ساعت در یخچال قرار می دهیم. سپس در ظرف مورد نظر برگردانده و با خرمالو تزیین می کنیم.
الناز اشراقی